Oponu zvedla i jarní část mládežnických týmů a tak se na miletínském pažitu v sobotu odehrál první jarní miniturnaj starší přípravky, na kterém se představilo krom domácích i trio soupeřů – FK Kopidlno, SK Sobotka a TJ Sokol Jičíněves.V prvním utkání náš tým porazil FK Kopidlno 3:0, když branky stříleli Vojta Jalový, Šimon Machačka a Tomáš Urban. Hra byla plná nepřesností, ale kvalita soupeře byla slabá a tak i přes naše herní výpadky jsme neměli větší problém s dovedením zápasu do vítězného konce.

Druhé utkání jsme odehráli proti SK Sobotce, nejlepšímu týmu, který se v Miletíně představil. Po poločasovém vedení 1:0 jsme po změně stran inkasovali na 1:1. Poté jsme dvěmi brankami Vojty Jalového soupeři odskočili na 3:1. To jsme však nedokázali do závěrečného hvizdu udržet a Sobotce jsme dovolili vyrovnat. V penaltovém rozstřelu selhal Vojta Jalový i Šimon Machačka, ale jejich chyby napravil brankář Matyáš Brůna, který zneškodnil tři penalty. A tak rozhodla penalta Elišky Baliharové.

V posledním utkání jsme porazili TJ Sokol Jičíněves, kterou jsme vyprovodili debaklem 8:1, když se hattrickem zaskvěli Jakub Machačka a Eliška Baliharová. Zbylé branky obstarali Matěj Kučera a Šimon Machačka.