SK Miletín „B“ – TJ TK Žlunice 2:5 (0:3)
Branky: Lámr, Balihar

Sestava: Kafka – Vondrouš, Fof, Lámr, Drahonínský – Zdeněk (45. Skořepa), Kulina, Kulhánek, Rychtera (75. Nálevka) – Balihar, Šotola

V neděli jsme na domácím hřišti hostili lídra soutěže ze Žlunic. Do zápasu jsme nastupovali opět v neúplné sestavě a jen díky výpomoci Dana Rychtery a Vráti Skořepy jsme nastoupili s 11 hráči. Žlunice byly rychlejší, techničtější a živější. Měli více balónu a zatlačili nás před naše pokutové území. Ve 30. min se ujímají vedení 0:1, kdy po rohovém kopu dává gól Pižl. Ve 37. min proměňuje Jan Calta přímý kop a upravuje skóre na 0:2. A to ještě není vše. Ve 43. min po škobrtnutí Ládi Fofa o soupeřovu nohu nařizuje rozhodčí penaltu, kterou proměňuje kapitán Šádek.

V poločase jsme udělali jednu změnu v sestavě, kdy zraněného Dominika Zdeňka vystřídal Vráťa Skořepa, který přinesl na naše kopačky neskutečné probuzení. Po jeho vyhraném souboji zakončuje Lámr střelou k tyči – 1:3. V 68. min po kombinaci snižuje na rozdíl jediné branky Pavel Balihar – 2:3. V 75. min nám rozhodčí neuznává gól po přímém kopu. V 83. min hosté zvyšují na 2:4, když po našem nedůrazu a neobsazení útočníka v našem vápně skóruje opět Calta. V 90. min střílejí Žlunice pátou branku a upravují skóre na konečných 2:5. V utkání se nám zranil Vráťa Skořepa, kterému přejeme brzké uzdravení.