Sokol Nepolisy – SK Miletín „A“ 4:2 (2:0)
Branky: Němeček, Kulina

Sestava: Richter – Nosek, Machačka, Leplt, Brentner – Novotný, Kněžourek (65.Kulina), Němeček, Nálevka – Vondrouš (53.Krátký), Urban

V sobotu naše áčko odjelo na mistrovské utkání do Nepolis. Domácí tým byl za námi pouze o skóre na druhém místě (nás ale ještě čeká domácí dohrávka s Kopidlnem), dalo se tedy očekávat velice zajímavé utkání. Utkání nebyl opět k dispozici zraněný Bartoníček a pracující Hátle.

Domácí na nás hned od úvodu vlétli a byli po zásluze odměněni, když v sedmé minutě zahrál nešikovně vysokou nohou ve vápně Novotný. Domácího hráče sice nezasáhl, nicméně pískala se oprávněně penalta, kterou s přehledem proměnil kanonýr L. Pánek – 1:0. Od tohoto momentu domácí ještě více zvýšili aktivitu a zatlačili náš tým díky řadě standardních situací na naši polovinu. Ve 27. minutě přišel roh a opět domácí Pánek na přední tyči bez problémů zavěšuje – 2:0. Do konce poločasu měl své šance i Miletín, když vůbec tu největší spálil Brentner, když za již překonaným Markem skončil míč po závaru nad břevnem domácí branky. O chvíli později běžel sám na Marka Vondrouš, nicméně trefil domácího brankáře pouze do nohou a tak se šlo do kabin za dvoubrankového vedení domácího mužstva.

Do druhé půle se očekávalo, že se naši hráči vrhnou na domácí tým a budou chtít s výsledkem něco udělat. Bohužel opak byl pravdou a druhý poločas začali hráči Miletína velice vlažně. Ihned ve 49. minutě přišel zákonitě trest, když domácí vstřelili třetí gól Lihanem po naprosto stejně zahraném rohu, jako při druhém gólu – 3:0. Tato situace rozhodla o osudu utkání, když na naše hráče padla ještě větší deka a domácí si již v pohodě pohlídali pohodový náskok. Navíc v 81. minutě utekl po lajně Tlustý, naservíroval míč Pánkovi, který dovršil hattrick – 4:0. Teprve od této chvíle domácí polevili v koncentraci, čehož využil v závěru utkání Němeček, který si pohrál s dvěma protihráči, gólmanem Markem a zavěsil do prázdné branky – 4:1. O chvíli později stejný hráč znovu prokličkoval obranou domácích, poslal míč na volného Kulinu, který v pohodě skóroval – 4:2.

Nutno dodat, že náš tým prohrál naprosto zaslouženě. Nedokázali jsme uhlídat největší zbraň domácích, a to standardní situace, které jsme bránily dosti nedůrazně a mnohdy chaoticky. Rozhodujícím faktorem byl příchod z kabin, kdy jsme inkasovali potřetí, což nás dostalo definitivně do kolen. Příští týden jedeme na zápas do Žacléře, ve kterém snad odehrajeme podařenější utkání a navážeme tak na předchozí dobré výkony.

Milan Havlík – vedoucí týmu (domácí):
K udržení kontaktu s čelem skupiny jsme potřebovali zvítězit, což se nám povedlo. Po dvou impotentních zápasech Nepolis se Lukáš Pánek zase rozstřílel a kvalitním výkonem celého týmu jsme si připsali s těžkým soupeřem tři body. Hosté výsledek vylepšili v posledních třech minutách.
Kraus – asistent trenéra (hosté):
Odehráli jsme špatné utkání. Domácí byli důraznější před naší brankou, kde se třikrát prosadili po standardní situaci. Jediným pozitivem bylo, že jsme zápas nevypustili ani za stavu 4-0 pro domácí a v závěru alespoň výsledek kosmeticky upravili. Za větší touhu po vítězství si domácí tři body zasloužili.

Diváků: 110
Rozhodčí: Bouz