Naše starší přípravka v nejsilnější sestavě ovládla dnešní halový turnaj v Lázních Bělohrad, který uspořádal domácí tým FMK Javorka pod záštitou OFS Jičín. Kvalitě turnaje neubrala ani skutečnost,že se jej zúčastnily pouze čtyři týmy – domácí FMK Javorka, náš Sportovní klub a dále Sokol Železnice a TJ Sokol Chomutice.S každým ze soupeřů změřilo naše mužstvo síly dvakrát. Nejprve jsme se utkali s FKM Javorkou a zápas jsme nešťastně prohráli brankou v poslední vteřině 4:5. Poté jsme remizovali s Chomuticemi 4:4 a v posledním zápase prvního kola jsme porazili Železnici 2:0. Odvety jsme již zvládli bez ztráty kytičky, zvítězili  jsme nad domácí Javorku 6:4, vyhráli nad Chomuticemi 5:2 a podruhé v turnaji přehráli i Železnici 6:0, která nám za oba zápasy nebyla schopna vstřelit branku. Úspěch jsme slavili i v individuálních cenách, náš hráč Šimon Machačka byl trenéry zvolen jako nejlepší hráč turnaje. Velmi dobrými výkony se ale na turnaji prezentovali všichni naši hráči, kteří tak opět ukázali, že pokud jsme v kompletním složení, jsme schopni porazit každého soupeře.
I přes pomalejší vstup do turnaje si všichni hráči zaslouží velkou pochvalu, přestože se v naší hře sem tam vloudila nějaká chybička, na které budeme muset zapracovat.
Sestava: Matyáš Brůna – Vojta Jalový, Matěj Kučera, Filip Kozák, Šimon Machačka, Matyáš Paulus, Eliška Baliharová, Tomáš Urban a Jakub Machačka