FC VTJ Milíčeves : SK Miletín 1:5 (0:2)
Branky: Vondrouš 2x, Lámr, Novotný a Němeček

Sestava: Richter – Lámr, Leplt, Machačka, Novotný – Krátký (46.Bartoníček), Černý (46.Němeček), Hátle (46.Kněžourek), Nálevka – Vondrouš, Urban (65.Kulina)

K poslednímu utkání podzimu jsme odjížděli do Milíčevsi. Domácí měli šanci se ještě poprat o páté místo v tabulce zaručující tři body do jara. To my jsme už měli jisté druhé místo v tabulce, a tak dostali šanci hráči, kteří toho v sezóně tolik nenahráli.

Ze začátku utkání hráli domácí aktivně a měli jsme s nimi problémy. Několik jejich nadějných útoků skončilo nebezpečnými střelami, které skončili naštěstí mimo naši bránu. První naše šance přišli po prvních dvaceti minutách, kdy se po průniku Nálevky ocitl sám ve vápně Vondrouš, ale zamířil jen do náruče brankáře. Ve 29. minutě se ujal Machačka rohového kopu, který našel přesně hlavu Žabáka, a ten zamířil přesně mimo dosah brankáře – 0:1. O další minutu později jsme měli několik šancí navýšit naše vedení. Nejprve Hátlika a Vondrouše skvěle vychytal domácí gólman a z dalšího rohového kopu vychytal hlavičku Žabáka. Ve 36. minutě ale nestačil na přesně zahraný přímý kop Vondrouše – 0:2. Ke konci poločasu měl na hlavě další gólovku Mrca, ale nastřelil pouze tyč domácí branky.

Do druhého poločasu jsme prostřídali, když nastoupil Bartoníček, Němeček a Kněžourek. Obraz hry se nezměnil a ve druhém poločase jsme byli nadále lepším týmem. Ihned v 50. minutě se Vondrouš prokličkoval do vápna a do protipohybu nedal brankáři šanci – 0:3. Domácí se stále snažili zaznamenat čestný úspěch a to se jim podařilo v 60. minutě, když domácí útočník dostal přihrávku mezi naše obránce a prostřelil Míru – 1:3. V 78. minutě jsme kopali sérii rohových kopů. Až na poslední z nich si nejvýše vyskočil Novotný a s pomocí teče domácích obránců skončil míč v síti – 1:4. O tři minuty později domácí nastřelují břevno. Poslední tečku utkání dal Němeček, když po přihrávce Bartoníčka zamířil svou střelu přesně pod břevno – 1:5. Tímto vítězstvím jsme zakončili podařený podzim, kdy poděkování patří i všem našim fanouškům, kteří nás podporovali v domácích i venkovních zápasech.

Adamec Radek – asistent (domácí):
Zasloužené vítězství hostujícího týmu.
Kraus – asistent trenéra (hosté):
K zápasu jsme nastupovali s jistotou druhé příčky po podzimní části a proto dostali přednost v základní sestavě hráči, kteří bývají méně vytíženi. I v tomto složení jsme byli lepší a zaslouženě získali do konce první půle dvoubrankový náskok. Po prostřídání jsme přidali další tři branky a zápas v pohodě dohráli. Velký dík patří našim příznivcům, kteří se přijeli parádně rozloučit s hráči před zimní přestávkou.

Diváků: 60
Rozhodčí: Nývlt