SK Miletín „B“ – SK Sobotka „B“ 5:1 (1:0)
Branky: Balihar 2, Kulhánek, Brentner, vlastní

Kafka – Brentner, Fof, Lámr, Drahonínský – Zdeněk (46. Šotola) Krátký, Hátle, Vondrouš (46. Kulhánek) – Nálevka, Němeček (46. Balihar)

Nedělní odpoledne bylo podzimní derniérou našeho mužstva v okresní soutěži mužů. Hostili jsme Sobotku a měli jí co vracet. První zápas totiž skončil 3 : 1 v její prospěch.

První šanci jsme měli již v první minutě, ale Hátle na malém vápně promáchl zpětnou přihrávku od Nálevky. Ve 4. minutě střílel Kráťa a v 9. minutě Hátle, ovšem bez úspěchu. Ve 13. minutě se osmělili hosté a Jarda Kafka se musel hodně natáhnout, aby chytil přízemní střelu z hranice vápna. Následně hlavičkoval po rohu Nálevky Bréca vedle. Ve 21. minutě Hátlik pěkně vysunul Vondrouše, který se ještě snažil najít před prázdnou brankou Němečka, ale ten na nepřesnou přihrávku nedosáhl. Ve 27. minutě se musel opět ukázat Kafka, který nadvakrát zkrotil povedenou střelu hostí. Skóre se poprvé měnilo ve 30. minutě, ale nebyla to žádná vypracovaná akce. Hosté si vstřelili ukázkový vlastenec, když jejich obránce přihrával obloučkem z poza vápna malou domů brankaři, tomu míč při snaze o zpracování na malém vápně podjel pod nohou a bylo vystaráno. Diváci se dobře bavili – 1 : 0. Poté následovali střely Nálevky a Němečka. Ve 37. minutě Láďa Fof zkušeně zastavil nadějně se rozvíjející brejk hostí.

O poločase v našem mužstvu proběhlo trojí střídání. Na plac šli Jindřich, Šotek a Balů. Ze hřiště se naopak poroučeli Zdeněk, Vondrouš a Němeček. Hned v úvodu se nám podařilo navýšit vedení. Postaral se o to Balů po centru Bréci – 2 : 0. O pět minut později se v 58. minutě hosté pěkně trefili z trestného kopu – 2 : 1. Ale o minutu později se do míče daleko za vápnem opřel Jindřich a vymetl šibenici hostující branky – 3 : 1. V 62. minutě střílel nepřesně Balů. V 67. minutě zahrával Hátlik trestňák, brankář jeho střelu vyrazil, ale ani dorážející Šotola gól nevstřelil. V 79. minutě zvýšil vedení Balů po přihrávce Nálevky – 4 : 1. No a poslední slovo měl po přihrávce Máry Drahonínského Bréca – 5 : 1.