SK Miletín „A“ – SK Jičín „B“ 7:0 (2:0)
Branky: Bartoníček 2, Němeček 2, Vondrouš, Urban, Richter

Sestava: Richter – Brentner (46.Lámr), Machačka, Leplt, Novotný – Bartoníček, Němeček, Kněžourek, Nálevka (53.Krátký) – Urban (66.Hátle), Vondrouš (53.Černý)

V předposledním kole podzimní části k nám zajížděla rezerva Jičína. Před zápasem již bylo jasné, kdo bude či nebude hrát v jarní skupině o postup či sestup. Šlo tedy “pouze“ o bonifikační body do jarní fáze soutěže. Náš tým nastoupil téměř v kompletní sestavě, kdy pro zranění chyběl pouze Kulina.

Hned z počátku utkání jsme se ujali aktivity, když se hned ve 2. minutě probil do šance Vondrouš, nicméně pálil jen těsně vedle levé tyče. O chvíli později běžel sám na branku Nálevka, brankáře hostů však nepropálil. Od úvodního náporu našeho družstva se mladý tým hostů semkl do bloku a snažil se narušovat naši kombinaci. Nutno dodat, že naši hráči jim to mnohdy ulehčovali svoji nepřesnou hrou. Vysvobození přišlo až ve 36. minutě, kdy Bartoníčkovu střelu brankář vyrazil pouze k Urbanovi, který už se zakončením neměl problém – 1:0. Hned z rozehry našel Urban Bartoníčka, který si pohrál s obránci i brankářem a poslal nás do dvoubrankového vedení – 2:0.

Tyto dva slepené góly na konci první půle dodaly do naší hry klid, a když hned na začátku druhé půle dorazil Vondrouš Urbanovu střelu – 3:0, bylo už jen otázkou, na jakém skóre se dnešní účet zápasu zastaví. V 57. minutě se po faulu na Bartoníčka k penaltě postavil brankář Richter a chladnokrevně poslal míč do šibenice – 4:0. V 65. minutě Urban obral obránce o míč a předložil ho do prázdné branky na Němečka – 5:0. Za 5 minut se z rohu trefil znovu Němeček hlavou – 6:0 a konečné skóre uzavřel Bartoníček, který si po Černého přihrávce znovu obešel gólmana a skóroval – 7:0.

Příští týden nás čeká poslední kolo podzimu v Milíčevsi, kdy v případě bodového zisku, budeme do jarní části soutěže vstupovat se dvěma bonifikačními body.

Kraus – asistent trenéra (domácí):
Proti oslabenému soupeři jsme se více jak třicet minut trápili. Až dvě slepené branky nás uklidnily a když jsme na začátku druhé půle přidali třetí, bylo jen otázkou, jakým výsledkem zápas skončí.
J. Matějka – vedoucí týmu (hosté):
K zápasu jsme nastoupili se 4 hráči mladšího dorostu. Přesto jsme domácí do 35. minuty pustili jen do dvou pološancí. Po dvou rychlých brankách ke konci poločasu jsme však vypadli z koncentrace a domácí nás za to potrestali 5 góly. Opět se potvrdilo, že bez tréninku to prostě nejde.

Diváků: 90
Rozhodčí: Rychtár