Další miniturnaj mají za sebou hráči starší přípravky, kteří v domácím prostředí porazili Sokol  Libáň a deklasovali FK Kopidlno, a dali tak zapomenout na herní nezdar z minulého týdne.
SK Miletín : Sokol Libáň 7:1  (3:1)
Branky: Machačka Šimon 2x, Kučera Matěj 2x, Jalový Vojtěch 2x, Kozák Filip

Samotné utkání pro nás začalo šokem, protože jsme již v 1.min inkasovali a jak se ukázalo byla to poslední branka, kterou jsme v sobotních miniturnaji i přes problémy s brankářským postem obdrželi. Téměř z rozehry se však Matěj Kučera postaral dalekonosnou střelou pravačkou (!) pod břevno o vyrovnání. Následnou brankou  tentýž hráč zařídil obrat v utkání a když jsme přidali třetí branku vypadalo vše úžasně. Jenže ještě do poločasu jsme museli pro zranění střídat brankáře a z pole se mezi tyče posunul Matěj Kučeru. Tato změna náš vlak nikterak nevykolejila a v druhém poločase jsme zásluhou Šimona Machačky, znovu Vojty Jalového  Filipa Kozáka soupeři vstřelili další branky.

SK Miletín : FK Kopidlno  10:0 (6:0)
Branky: Machačka Šimon 3x, Jalový Vojtěch 3x, Kučera Matěj 2x, Machačka Jakub, vlastní

Do branky si na první poločas vlezl prověřit své umění Šimon Machačka. Ačkoliv Kopidlno sehrálo velmi povedený zápas s Libání, tak jim zřejmě došly síly a zápas s námi byl jednoznačnou záležitostí borců ve žlutých dresech. Ve 2.min si Jakub Machačka vybojoval míč a dokázal ho protlačit až do sítě. V 10.min bylo především po hrubých chybách hostí stav již 5:0. Do poločasu přišel i šestý gól ale hlavně několik pohledných akcí, které si naši hráči připravili. V druhém poločase hájil naši „kasu“ Vojta Jalový, který si připsal 2 velmi důležité zákroky a naopak jsme navýšili své poločasové vedení na konečnou „desítku“.

Děvče a chlapci jen tak dále, nejen výsledkově ale především herně, protože některé akce, které jste vymysleli, byly výsledkem vaší tréninkové píle.