Díky kolizi termínu starší přípravky a dvorského dorostu se musela přípravka vzdát domácího prostředí a odcestovat za soupeři, tentokrát do Železnice, kde jsme nejprve odehráli remízový zápas se Sobotkou a následně porazili domácí výběr.SK Sobotka : SK Miletín  4:5 np (4:4, 0:2)
Branky: Š.Machačka 2x, Baliharová, Kozák, rozhodující penaltu Baliharová
Utkání začalo jako již tradičně zastřelováním Š.Machačky, který „zazdil“ dvě tutovky. Na rozbahněném terénu jsme přeci jen byli fotbalovější a i přes rapidní pokles formy oproti minulému týdnu jsme v poločase vedli 2:0. Druhý poločas začal rychlým snížením Sobotky, na které jsme dokázali odpovědět třetí brankou. Tři minuty před koncem jsme vedli 4:2. Nicméně Sobotka nesložila zbraně, snížila na rozdíl jediné branky a v posledních vteřinách dokonce i z penalty vyrovnala. Poprvé si tak i naše přípravka vyzkoušela pravidlo penalt a v „oficiálních“ penaltách jsme byli šťastnější i díky tomu, že Matyáš v bráně dva pokusy kryl.

SK Miletín : Sokol Železnice 4:1 (2:0)
Branky: Kozák 2x, Jalový, Š.Machačka
I v druhém zápase jsme narazili na kvalitního soka. Utkání především střelecky vyšlo Filipu Kozákovi, který po dvou průnicích poslal náš tým do poločasového vedení. Když třetí branku přidal Vojta Jalový, bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Domácí sice zaznamenali čestný úspěch ale konečnou podobu výsledku dal Š.Machačka.
V obou zápasech si svůj standard odvedli snad jen dva hráči a to Matyáš Paulus, který začíná pomalu ale jistě být základním kamenem našeho obranného valu, a pak Jakub Machačka. Věřme, že si k nim pro příští poslední „podzimní“ miniturnaj v Chomuticích (domácí „B“ tým, Jičíněves a Robousy) přidá i zbytek úspěšného týmu. Trenéry těší, že i přes skutečnost, že se nám fotbalově nedařilo tolik jako v posledních zápasech, tak jsme si dokázali vytvořit více brankových šancí než naši soupeři.

Sestava: Matyáš Brůna – Matyáš Paulus, Vojtěch Jalový, Filip Kozák, Šimon Machačka, Eliška Baliharová, Jakub Machačka a Tomáš Urban