Za příjemného podzimního počasí zavítalo naše družstvo starší přípravky do Milíčevse, kde se nejdříve střetlo s Chomuticemi „A“ a poté na náš výběr čekalo domácí mužstvo. Motivace na úvodní zápas byla jasná předem – vrátit chomutickému áčku prohru z domácího miniturnaje.

Sokol Chomutice „A“ : SK Miletín  3:7  (2:3)
Branky: Machačka Š. 5x, Jalový V. 2x
Odveta se vydařila se vším všudy. Od úvodní vteřiny jsme na soupeře vlétli a výsledkem byly tři dobré šance během úvodní dvouminutovky, ve kterých jsme si zatím jen rovnali mířidla. Střelecký účet otevřel Š.Machačka a během další pěti minut jsme vedli 3:0. Chomutice posadil na koně gól, který snížili na 1:3 a pak především i druhá branka, díky níž se náš náskok smrskl jen na jeden gól. Díky poctivé hře, krásným kombinacím a chuti hráč fotbal jsme v druhém poločase na hřišti zcela dominovali a po zásluze vyhráli 3:7. Ocenit se musí především výkon našich benjamínků – Tomáše Urbana a Jakuba Machačky, kteří se na hřišti neztratili a byli platnými hráči. Za toto utkání si pochvalu zaslouží všichni, neboť kombinace, které jsme předváděli a po kterých jsme i dokázali skórovat se musely líbit všem divákům, kteří na tento miniturnaj zavítali.

VTJ Milíčeves : SK Miletín 0:11 (0:7)
Branky: Baliharová E. 3x, Kozák F. 2x, Machačka Š. 2x, Machačka J. 2x, Jalový V a Urban T. 1x
Nižší kvalita soupeře dovolila našim hráčům odehrát utkání v méně náročném tempu. I přesto bylo k vidění mnoho povedených akcí, které se nám dařilo i přetavit ve vstřelení branky. Po poločasovém bezkonkurenčním vedení jsme provedli výměnu brankáře, a tak druhou půli odchytal Š.Machačka a Matyáš Brůna si vyzkoušel hru v poli. Velmi povedené utkání sehrál M.Paulus a pak opět J. Machačka s T. Urbanem, kteří se oba dokázali zapsat i mezi střelce utkání.
Krásná fotbalová utkání, která našim hráčům přinesla především radost ze hry a pak i z výhry jsou tou nejlepší pozvánkou na příští týden, kdy zajíždíme do Železnice, kde krom místního družstva změříme síly se Sobotkou.