V sobotu 25.10.2014 odehrála naše starší přípravka poslední miniturnaj, který se konal v Chomuticích, kde jsme netradičně změřili síly se třemi soupeři – domácí rezervou, Robousy a Jičíněvsí. K turnaji jsme odcestovali bez  nemocného Tomáše Urbana, Filipa Kozáka (bez omluvy??!!) a Matěje Kučery.Sokol Chomutice „B“ : SK Miletín 5:0 (2:0)
Už první utkání naznačilo, že nám pšenka v Chomuticích moc nepokvete. Tým, ve kterém krom brankáře, byli v poli jen tři hráči z ročníků starší přípravky a všichni ostatní mladší, herně vůbec nepodpořily opory týmu Šimon Machačka a Vojta Jalový, jsme jednoznačně prohráli a navíc bez vstřelené branky, což se nám ještě na podzim nepovedlo. Nejblíže dosažení branky měl Matouš Stanislav, jehož střela skončila na tyči.

SK Miletín : SK Hošek Robousy 3:4
Branky: Šimon Machačka 2x, Baliharová
Druhé utkání bylo vyrovnané a možná kdyby do něho nastoupil od začátku i stávkující hráč Vojta Jalový, tak by konečný výsledek mohl vypadat i jinak. V pozměněné sestavě (v útoku výhradně hráči ročníku 2007) jsme sice 2x vedli o branku ale na konečné vyrovnání to i přes závěrečný tlak nestačilo.

SK Miletín : TJ Sokol Jičíněves  2:3
Branky: Šimon Machačka, Vojtěch Jalový
Výsledkově nevyšel ani poslední zápas a rozhodně jsme sehráli nejlepší utkání miniturnaje. Bohužel proti urostlým hráčům soupeře neměl náš kombinovaný tým ze starší a mladší přípravky ani potřebné štěstí a tak odešel s prázdnou i v tomto zápase.

Tento závěrečný turnaj ukázal především nedostatky, na kterých musíme během zimní přestávky zapracovat. Hra nohou brankáře, nesoustředěnost či přístup opor týmu k zápasům, apod. Naopak abychom končili pozitivně, turnaj ukázal i to, že poctivým tréninkem se dá výkon zlepšovat což ukázali především Matyáš Paulus a Jakub Machačka, kteří odehráli všechny tři zápasy na hraně svého maxima.

Sestava: Matyáš Brůna – Matyáš Paulus, Vojta Jalový (2/3 turnaje), Šimon Machačka, Eliška Baliharová, Tadeáš Paulus, Matouš Stanislav, Jirka Vaniš, Jakub Machačka