SK Sobotka „B“ – SK Miletín „B“ 3:1 (1:0)
Branka: Němeček

Sestava: Kafka – Drahonínský, Fof, Lámr, Blažek (46. Kožíšek) – Brzek (46. Zdeněk), Krátký, Němeček, Vondrouš – Hátle, Balihar (46. Nálevka)

V neděli jsme zajížděli k dalšímu utkání do Sobotky. Tam jsme chtěli napravit nepovedené utkání z minulého týdne a konečně si připsat první výhru s novými dresy.

Ihned z rozehry se po zmatcích v rozehrávce dostávají domácí do šance a Jarda vyráží velice povedenou střelu domácího hráče. Ve 3. min Hátle v nadějné situaci uspěchal zakončení a střelou z vápna o metr míjí pravou tyč. Ve 4. min Jarda vyráží před sebe další tvrdou střelu domácích a dobíhající útočník z dorážky míjí branku. V 11. min nás v nadějné šanci chybně zastavuje pomezní poté, co Hátle u praporku obral domácího beka o míč. Po úvodních minutách plných našich nepřesností, kterými jsme se sami dostávali pod tlak, se hra vyrovnává. V 17. min uniká Fofovi domácí útočník Kubišta, který si míč moc předkopává, a tak Jarda pohotovým výběhem šanci likviduje. Jarda nás opět zachraňuje po další akci domácích, když i tentokrát včasným výběhem likviduje domácím šanci. Ve 30. min si Pepa Němeček šikovně navedl míč na střed hřiště a levou nohou vypálil tak, že o centimetry netrefuje bránu. V 35. min si po Lámrově centru málem domácí sráží míč do branky a z následného rohu zakončuje opět Lámr do tyče. Ve 40. min po parádním centru Pavla Balihara se v největší naší šanci v prvním poločase objevuje Mára Drahonínský, ale hlavou z malého vápna trefuje pouze domácího gólmana. Z protiútoku se domácí poprvé radují, když se Kubišta trefuje přesně k pravé tyči – 1:0. Po naší rozehře se ocitá v další gólové šanci Ondra Brzek, ale z hranice penalty míjí domácí branku.

Do druhého poločasu jsme v sestavě provedli hned tři změny. V 50. min zahráváme rohový kop, který hlavou usměrňuje do brány Pepa Němeček a dává na – 1:1. V 71. min dávají domácí po naší chybě na – 2:1. Ihned z naší rozehry spaluje jednu z mnoha našich velikých šancí ve druhém poločase Lukáš Nálevka. V 73. min mají domácí brejk, který proměňují a dávají na – 3:1. V 83 min se v jasné gólové šanci ocitá Hátle a opět nedáváme. V 84. min spaluje svoji druhou 100% šanci Marek Drahonínský. Ke konci zápasu máme ještě další dvě spálené tutovky v podání Lámra a Lukáše Nálevky. Škoda tolika neproměněných šancí, jinak jsme mohli ze Sobotky odjíždět se 3 body.