SK Miletín „B“ – TJ Sokol Libuň 4:1 (2:1)
Branky: Lámr 2, Kulhánek, Vondrouš

Sestava: Kafka – Brentner (46. Zdeněk), Fof, Lámr, Drahonínský – Krátký, Němeček, Hátle (Nálevka), Vondrouš – Kulhánek (46. Šotola), Balihar

V neděli jsme doma hostili Libuň. Hrálo se za pěkného podzimního počasí. Náš tým byl tradičně posílen, tentokrát o Pepu Němečka a Kráťu.

V úvodu utkání byli naši hráči nekoncentrovaní, ztráceli míče a už ve 4. minutě byli hosté blízko vstřelení branky po závaru u naší branky. Hned o minutu později se ovšem do vedení už dostali. Po ruce Hátlika ve vápně kopali penaltu a střelou doprostřed branky ji proměnil Vích – 0 : 1. Naštěstí jsme se probudili brzy a hned vzápětí v 7. minutě odpověděli na hostující branku, když David Vondrouš nezaváhal sám před brankařem po pěkné přihrávce od Bréci – 1 : 1. Od tohoto momentu jsme byli až do konce utkání lepší a Jarda Kafka se míče prakticky nedotknul. V 10. minutě Bréca minul na malém vápně centr z levé strany. V 11. minutě brankář hostí neudržel míč po rohu, na zadní tyči však nebyl nikdo z našich hráčů, a tak obránce odklidil míč opět na roh. Nicméně v 15. minutě jsme obrat ve skóre už dokonali. Hátlik přetáhl centr z pravé strany, míč převzal Mára Drahonínský, přešel přes hráče do vápna a předložil míč Jindřichovi, pro kterého už nebyl problém překonat hostujícího brankáře – 2 : 1. A náš tlak pokračoval. Ve 24. minutě střílel Hátlik. O minutu později zakončil Balů obrovský závar nepřesnou střelou. V 33. minutě střílel Vondrouš a ve 38. minutě skončil tečovaný trestňák Hátlika těsně nad břevnem. Ve 41. minutě se ještě zastřeloval po Jindřichově rohu Žabák.

O poločase proběhlo v našem týmu trojstřídání. Dolů šli Jindřich, Hátlik, Bréca a na hřiště nastoupili Šotola, Nálevka, Zdeněk. Nic to však nezměnilo na naší převaze. Ve 48. minutě rozehrál Žabák chytře trestný kop po zemi na Kráťu, ten však na brankaře hostí ze sedmi metrů nevyzrál. V 53. minutě střílel pěkně z vápna Drahonínský a po následném rohu Šotoly zvýšil hlavou Žabák – 3 : 1. O tři minuty později trefil opět Žabák tyč po střele z hranice penalty. V 63. minutě přihrál Pepa Němeček Nálevkovi, ten však mířil vedle. V 66. minutě vstřelil Žabák svou druhou branku opět po rohu Šotoly. V 69. minutě střílel M. Drahonínský těsně vedle. V 72. minutě jsme měli velký závar, stříleli Zdeněk a Balů. V 76. minutě pak Balů v obrovské šanci minul přihrávku na malém vápně. A v 79. minutě ještě střílel Zdeněk. Zbytek zápasu se už jen dohrával.