Sokol Železnice „B“ – SK Miletín „B“ 0:5 (0:3)
Branky: Fof, Lámr, Hátle, Balihar, vlastní

Sestava: Rychtera – Kožíšek, Fof, Brentner, Blažek – Vondrouš, Lámr, Kulhánek (46. Hátle), Šotola (60. Zdeněk) – Balihar, Kafka

V sobotu jsme zajížděli k mistrovskému utkání do nedaleké Železnice. Jelikož jsme hráli zároveň s naším „A“ mužstvem a vinnou několika zraněných a pracujících členů B týmu, tak jsme odjížděli k utkání pouze ve 13 hráčích. Utkání bylo velice těžké, ale ne vinnou domácích hráčů, ale velice těžkým terénem, který nám dělal veliké problémy jak v pohybu, tak v přesnosti přihrávek a v kombinaci.

Po úvodním oťukávání se ujímáme vedení po rohovém kopu, na který si na první tyči nejvýše vyskočil Tomáš Lámr a nekompromisně zakončil – 1:0. Poté neproměňujeme několik dobrých šancí. Další gól dáváme po centru z pravé strany od Pavla Balihara, když si domácí dávají vlastní gól -2:0. Do konce poločasu se ještě ujímá dalekonosná střela Ládi Fofa a dává konečný stav prvního poločasu – 3:0. Do druhého poločasu jsme provedli jednu změnu, kdy těžkým terénem zničeného a utahaného Jindřicha Kulhánka střídá Jenda Hátle, který na zápas dorazil přímo z hradu a po cestě si musel koupit nové kopačky, které jsme mu zapomněli dovézt. Zhruba v 60. minutě dovršuje Hátlik hattrick našich kluků z Vřesníku. Toto ještě Miletín nepamatuje, aby v jednou utkání skórovali Láďa Fof, Tomáš Lámr a Jan Hátle. Konečnou podobu výsledku dává miletínský ZLATAN Pavel Balihar, který si zpracoval míč ve vápně na prsa a levou nohou zakončil pěknou akci.