V dalším miniturnaji starší přípravky se naši hráči představili na hřišti v Sobotce, kde poměřili síly s domácími a se Sokolem Železnice. K utkání jsme odcestovali pouze se sedmi hráči, tzn. jedním náhradníkem neboť některé opory onemocněly (Matěj Kučera a Matyáš Paulus) a někteří naši hráči byli pomoct partnerskému týmu FKM Javorka (Matouš Stanislav, Tadeáš Paulus a Jirka Vaniš)

SK Sobotka : SK Miletín  2:4 (1:1)
Branky: Machačka Šimon 3x, Baliharová Eliška 1x
Utkání proti domácímu celku jsme zahájili velkým náporem, který však nikdo ve žlutém dresu nebyl schopen přetavit ve vedoucí branku. A tak došlo na nepsané fotbalové pravidlo „nedáš – dostaneš“ a domácí svůj první výlet před naší branku zužitkovali k vedení 1:0. Zřejmě tím ukázali i našemu týmu, jak se má nakládat s brankovými příležitostmi a téměř hned z rozehry jsme vyrovnali. V druhém poločase i přes skutečnost, že jsme měli pouze jednoho náhradníka, jsme konečně prosadili i střelecky a odskočili na dvoubrankové vedení 1:3. Domácím se podařilo zápas ještě zdramatizovat a snížit na rozdíl jedné branky, ale definitivní pojistku přidala Eliška Baliharová, která vsítili náš čtvrtý gól.

SK Miletín : Sokol Železnice   5:2 (1:1)
Branky: Machačka Šimon 4x, Kozák Filip 1x
První poločas skončil stejně jako v prvním zápase průběžnou remízou 1:1. My jsme přestali hrát kombinační fotbal a někteří jedinci se snažili procházet celé hřiště s míčem na nohou, což téměř stabilně končilo bez ohrožení soupeřovy branky. Opět jsme dokázali nepříznivý vývoj utkání obrátit, k obratu zavelel krásnou střelou z 15 m Filip Kozák. V druhém poločase byly k vidění konečně i krásné fotbalové akce, které zakončoval především Šimon Machačka. Ten nejdříve neproměnil minimálně tři tutové šance, aby si nakonec přeci jen srovnal mířidla na kopačkách a dokázal přetavit výborné přihrávky Vojty Jalového v branky, čímž jsme si zajistili plný bodový zisk i z druhého zápasu. Velké pozitivum bylo i to, že druhý poločas jsme odehráli jako TÝM a né jako 5 samostatných hráčů v dresu SK Miletín.