V úvodním dvojutkáním (miniturnaji o třech týmech) jsme poměřili síly s FK Kopidlno a domácím Sokolem Libáň. Přestože jsme oba zápasy vyhráli, tak převládají smíšené pocity především z úvodního zápasu..

FK Kopidlno : SK Miletín  2:4 (1:0)
Branky: Kučera M. 2x, Jalový V. a Machačka Š.
Do utkání jsme vstoupili třemi neproměněnými šancemi a hodně vlažně. Výsledkem byl mdlý výkon opor týmu, kteří by si měly rychle uvědomit, že se fotbal hraje především pro radost. Výsledkem nemastného neslaného výkonu byla poločasová prohra 1:0, na kterou jsme ale hned po začátku druhého poločasu dokázali najít odpověď a rychle vést 1:2. Soupeř dokázal z penalty srovnat krok, nicméně o naší výhře rozhodla zlepšená koncovka, během níž Vojta Jalový a Matěj Kučeru v posledních vteřinách utkání zvrátili výsledek na naši stranu.

SK Libáň : SK Miletín 1:6 (0:4)
Branky: Machačka Š., Jalový V. 2x, Kučera M., Machačka J. a Paulus M.
Druhé utkání bylo v naší režii od úvodního hvizdu. Záhy jsme se ujali vedení po krásné akci Jalového s Š.Machačkou. O několik vteřin si tito dva hráči role prohodili a Š.Machačka připravil branku pro V.Jalového. Když pak J.Machačka využil zmatky v libáňské obraně vedli jsme rázem o tři branky. Do poločasu jsme dokázali přidat i čtvrtou branku. V druhém poločase jsme polevili, i díku tomu, že Jalového a F.Kozáka nehráli 100% zdraví. Domácí snížili na 1:4 ale to bylo z jejich strany vše. Další branky padaly jen do jejich sítě. Utkání jsme dohrávali s obranou ze starší přípravky a se zálohou a útokem z hráčů ročníku 2007.
Oba úvodní výsledky jsou tou nejlepší pozvánkou pro příští týden, kdy od 09:00 hod hostíme na domácím hřišti týmy Chomutic „A“ a Milíčevsi.