Úvodní fotbalový víkend naší mládeže vyšel na jedničku.. Obě mužstva totiž dokázala přivést dvě výhry, žáci přitom neinkasovali ani jednu branku.

Sestava: Matěj Němeček, Adam Špůr, Marek Cerman, Kuba Vondrouš, Vráťa Hak, Pepíno Hanzlík, Pavel Horáček, Ondra Sehnal a Míša Šubrt.

1. zápas:   Sokol Železnice : SK Miletín  0:2  (0:1)
Branky: Horáček, Hak

V nedělním letním dopoledni zajížděli naši mladší žáci k prvnímu „podzimnímu“ mistrovskému utkání do Železnice. Žáci odjížděli pod novým trenérským vedením v kompletní sestavě ale již bez podpory starších hráčů Dana Jákla a Kryštofa Košťála, kteří se s týmem v červnu rozloučili. Před utkáním se nabízela otázka, zda vstup do nové sezony po kratší letní přípravě a bez přípravných utkání žáci zvládnou. Avšak opak byl pravdou a všichni hráči byli natěšeni a to se projevilo i na hřišti, kdy soupeři nedali prakticky žádnou šanci. Výsledek prvního zápasu neodpovídal hře a tlaku našeho mužstva, kdy z řady našich šancí padly jen dva góly. Musíme však i pochválit domácího brankáře, který chytal výborně.

2. zápas:   Sokol Železnice : SK Miletín  0:4 (0:1)
Brnaky: Horáček 4x

I ve druhém zápase byli naši žáci lepším týmem a navíc se podařilo již lépe zúročit tuto převahu i gólově. Byla zde vidět i řada pěkných akcí. Naše obava z možné únavy z prvního zápasu se nepotvrdila (pozn. soupeř měl na střídání 7 hráčů) a naši žáci si s chutí se soupeřem poradili. Za dobrý a bojovný výkon zaslouží celé mužstvo pochvalu, ale čekají nás určitě těžší soupeři!