SK Miletín „B“ – Sokol Libáň „B“ 6:1 (1:1)
Branky: Hátle 2, Lámr, Krátký, Balihar, Nálevka

Sestava: Kafka – Poláček (46. Brentner), Fof, Lámr, Drahonínský – Vondrouš, Kněžourek, Krátký, Šotola (71. Zdeněk) – Kulhánek (46. Balihar), Hátle (71. Nálevka)

V neděli jsme stejně jako v sobotu áčko hostili doma Libáň a chtěli jsme udržet první místo v tabulce. Do utkání jsme vstoupili aktivně. Ve 3. minutě vyslal Kanár do první šance Šotolu, ale brankář hostí byl na místě. Ve 14. minutě našel Žabák za obranou Máru Drahonínského, jehož zpětná přihrávka prošla přes celé vápno k Hátlikovi, ale ten pouze nastřelil prvního obránce. Skóre se poprvé měnilo ve 23. minutě, když Poláček našel kolmicí Hátlika a ten prostřelil brankaře hostí – 1 : 0. V 31. minutě vyslal aktivní Hátle tvrdou střelu na branku, avšak brankář stačil zasáhnout. O minutu později se opět Hátle dostal do vyložené šance a zakončením chtěl vše vyšperkovat, ale přehodil vyběhnuvšího brankaře i branku. To nás mrzelo ještě více ve 38. minutě. Hosté šli do rychlého protiútoku, který zastavil Láďa Fof, ale míč jim o pár vteřin později odevzdal a oni přečíslení 4 na 2 s přehledem využili a Tarantem vyrovnali – 1 : 1.

O poločase jsme provedli tradičně dvojstřídání. Ze hřiště šli Poláček a Kulhánek, nahradili je Brentner a Balů. Hned ve 48. minutě s námi mohlo být ještě hůře. Vondrouš zkazil přihrávku, čehož využili hosté, ale naštěstí stříleli pouze do tyče. V 50. minutě se však potvrdilo „nedáš, dostaneš“ a Krátký nás přízemní střelou poslal do vedení – 2 : 1. Chvilinku poté se v 52. minutě prosadil technickou střelou z vápna přímo do protější šibenice Žabák – 3 : 1. To nám vlilo energii do žil a dostávali jsme se do dalších šancí. V 64. minutě přidal svou druhou branku v utkání Hátlik po přihrávce Šotoli a podtrhl svůj výborný výkon v tomto utkání. Následovala Kráťova tečovaná střela těsně nad a poté Kanárova pumelice, kterou brankář s obtížemi vyrazil, a hosté poté odkopli na roh. To už byli na hřišti Lukáš Nálevka s Dominikem Zdeňkem, kteří vystřídali Hátlika a Šotolu. V 78. minutě pak brankář hostí sestřelil právě Lukáše Nálevku mimo pokutové území a mohl být rád za žlutou kartu. Z následného centru se mu však Lukáš „pomstil“ a zvýšil hlavou naše vedení – 5 : 1. Na naší straně neustále přibývali střely tentokrát v podání Davida Vondrouše a Máry Drahonínského. Na druhé straně se po zaváhání naší obrany dostali do šance i hosté, ale Tarant nastřelil opět jen tyč. Poslední slovo měl tedy Balů, kterému sklepl hrudí centr Lukáš Nálevka – 6 : 1.

Sice jsme poprvé v sezóně inkasovali branku, ale přesto jsme i třetí utkání vyhráli o pět gólů. K udržení prvního místa v tabulce nám to ovšem nestačilo, protože Žlunice porazili Podhradí „B“ 10:0 a mají o dva vstřelené góly lepší skóre. O to zajímavější bude příští zápas, kdy jedeme právě do Žlunic.