TJ Sokol Libuň – SK Miletín „B“ 0:5 (0:3)
Branky: Urban 2, Hátle, Zdeněk, vlastní

Sestava: Kafka – Blažek (46. Kožíšek), Fof, Lámr, Drahonínský – Vondrouš (88. Nálevka), Stránský, Hátle, Bartoníček – Urban (75. Zdeněk), Balihar (63. Šotola)

V sobotu naše Béčko zavítalo na mistrovský zápas do Libuně. Odjížděli jsme v kvalitní sestavě a s cílem navázat na úspěšný domácí zápas s Železnicí. Sestava byla posílena o Martina Bartoníčka, Zdendu Urbana a několik navrátilců, takže na lavičce čekalo 5 čerstvých a natěšených hráčů.

Utkání začalo únikem po levé straně Markem Drahonínským, ale jeho střelu domácí gólman chytá. V 5. min fauluje Petr Blažek domácího útočníka a domácí zahrávají nebezpečný přímý kop, který kryje Jarda Kafka. V 9. min rozehráváme přímý kop my a centr z kopačky našeho kapitána Tomáše Lámra zakončuje Bartoníček do rukou domácího brankaře. Z následné akce se nám podařilo krásně vykombinovat domácí obranu a do zakončení se dostává Urban, který bohužel přelobovává gólmana i domácí branku. Ve 14. min zahrává přímý kop Hátle, ale jeho umístěnou střelu gólman kryje. V 19. min zahrává další přímý kop Bartoníček, který dává míč na malé vápno, kde se parádně orientuje kanonýr Urban a z malého vápna dává na 1:0. Ve 29. min po dalším rychlém úniku na levé straně nachází Marek Dědek Drahonínský opět Urbana, který chladnokrevně zvyšuje na 2:0. Ve 37. min parádně vybojujeme na pulce hřiště míč, který dostává do samostatného úniku opět Urban, ale tentokrát i s vidinou hattricku míjí těsně domácí branku. Ve 43. min zahrává na krátko roh Hátlik se Stráňou a prvně jmenovaný střílí nádherný gól, kterým vymetá pavučiny v horním levém růžku 3:0. Za toho stavu odcházíme do kabin.

Druhý poločas začínáme jednou změnou v sestavě, kdy unaveného a fyzicky vyšťaveného Petra Blažka střídá Ondra Kožíšek. Opět začínáme útokem a hned z první naší akce vykopávají domácí obránci střelu Kuby Stránského z brankové čáry. V 55. min po neskutečném a famózním úniku Pavla Balůa Balihara opět míjí domácí branku obávaný kanonýr Urban. V 57. min po rychlém úniku domácích předvádí naše brankářská jednička Jarda Kafka parádní zákrok a stále drží čisté konto. V 65. min zahráváme rohový kop, který si do branky před Urbanem sráží domácí obránce 4:0. V 76. min po dalším našem rohovém kopu zakončuje Hátlik, ale domácí gólman s velikou námahou střelu vyráží. V poslední minutě po úžasné nahrávce Stráni jde sám na bránu Dominik Zdeněk a tvrdou střelou stanovuje skóre zápasu na konečných 5:0.