Sokol Dohalice – SK Miletín  3:1 (0:0)
Branka: Vlastní

Sestava: Kafka – Drahonínský, Leplt, Machačka, Nosek – Nálevka, Krátký, Kněžourek, Bartoníček – Urban, Němeček

Střídali: Novotný, Vondrouš D., Kulhánek

Na poslední přípravné utkání jsme odjeli na pěkné hřiště do Dohalic. Domácí hrají OP Hradecka, tak jsme si chtěli zahrát kombinační fotbal a připravit se na víkendové utkání v Robousích. K zápasu jsme nepřijeli kompletní, když chyběli pracující F. Vondrouš, Hátle, Kulina a až po poločase dorazil Novotný.

První poločas jsme ale odehráli tragicky. Vázla nám kombinace, a když už jsme se dostali k vápnu soupeře, nezvládali jsme finální přihrávku. Jediné šance měli na kopačkách Němeček a Urban, ale s jejich střelami si poradil domácí brankář.
Druhý poločas začal soupeř aktivněji a dočkal se branky, když se domácí hráč prokličkoval do vápna a zboku prostřelil Kafku. Srovnat se nám podařilo po rohovém kopu. Střelu Urbana domácí stačili vykopnout z brány, ale dorážku Němečka si obránce srazil do vlastní sítě. Potom jsme měli další šance na otočení výsledku. Nejprve Leplt po centru Bartoníčka nastřelil tyč a za chvíli Krátký střílel jen do brankáře. To bylo od nás vše a dále se do šancí dostával jen soupeř, který nám dal další 2 branky. Další šance vychytal Kafka nebo je zazdili domácí útočníci.

Zápas nám vůbec nevyšel a snad v Robousích předvedeme úplně jiný výkon, jinak bychom mohli odjet s debaklem.