SK Miletín – České Meziříčí 4:9 (2:5)
Branky: Kulina 3, F.Vondrouš

Na první přátelské utkání se vydalo áčko na perfektně připravené hřiště do Českého Meziříčí. V kádru se objevili také nové tváře v podobě Stýva Kuliny a Filipa Vondrouše (Dvůr Králové).

Na začátku utkání jsme měli územní převahu a ujali se vedení. Hátlik přihrál do úniku Stývovi a ten se nemýlil 1:0. Hosté převážně hrozili z nebezpečných protiútoků a po jednom se jim podařilo vyrovnat. Poté nám opět vrátil vedení aktivní Kulina, když vystihl nepřesnou rozehrávku brankáře a s přehledem uklidil balon k tyči. Od této chvíle nám domácí začali dávat lekce z produktivity. My jsme kombinovali pouze po vápno a hosté z protiútoků nebo po našich „žákovských“ chybách v obraně dávali jednu branku za druhou. Poločas jsme nakonec prohráli 2:5.

Druhý poločas začal nadějně. Stýva ve vápně faulovali a sám nařízenou penaltu s přehledem proměnil a připsal si hattrick. To bylo z naší strany opět vše. My naše šance opět neproměňovali a hosté nás trestali. Za zmínku ještě stojí výstavní trefa dalšího novice Vondrouše, který z hranice vápna vymetl protější šibenici branky. Utkání nakonec skončilo hrozivým výsledkem 4:9. Jediným pozitivem utkání bylo zapsání do střelecké listiny nových hráčů v našem kádru.

Sestava: Kafka – Nosek, Leplt, Machačka, Nálevka – Krátký, Kněžourek, Hátle, Bartoníček – Kulina, F. Vondouš
Střídaní: Urban, Němeček, D. Vondrouš