SK Hošek Robousy „B“ – SK Miletín „B“ 2:5 (1:1)
Branky: Vondouš, Kulhánek, Balihar, Němeček, Vlastní

K nedělnímu zápasu na hřišti rezervy Robous jsme odjeli pouze ve dvanácti hráčích a to v sestavě byli i Hátlik a Pepa Němeček z áčka. Jindřich dostal během nedělního odpoledne sedm omluvenek a tak ještě musel shánět náhradu, aby nás bylo aspoň jedenáct. Oproti jiným zápasům nebyli z různých důvodů připraveni Blažek, Kožíšek, Drahonínský, Haman, Filounek, atd.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Šance se střídaly na obou stranách. Už v 5. minutě mohli jít do vedení domácí, ale jejich střela skončila pouze na břevně. My jsme si vytvořili gólovku v 18. minutě. To se řítil Jindřich sám na brankáře domácích po pěkné přihrávce od Pepy Němečka, ale branku minul. O tři minuty později se však již skóre po podobné akci měnilo. Jen tentokrát přihrával Hátlik a zakončoval David Vondrouš – 0 : 1. Domácí se nevzdávali a ve 28. minutě trefili po rohovém kopu opět břevno. Za nás mohl navýšit vedení ve 41. minutě Honza Šotola, avšak hlavou minul a domácí se tak v poslední minutě prvního poločasu dočkali vyrovnání. Trestný kop dva metry před vápnem zahrával Jindra Halasz, Jarda Kafka nic neviděl, udělal krok za zeď a míč letěl na opačnou stranu ke vzdálenější tyči – 1 : 1.

Do druhého poločasu jsme vystřídali a už po třech minutách šli opět do vedení. Velkou zásluhu na tom měl domácí obránce, který ve snaze o odkopnutí míče před Balůem, vymetl šibenici vlastní branky obloučkem ze 7 metrů a jeho spoluhráči šli do kolen – 1 : 2. Hned v 53. minutě přesně nacentroval Dominik Zdeněk na Balůa, ten v malém vápně přehlavičkoval domácího brankáře a bylo to již o dva góly – 1 : 3. V 67. minutě se podařilo domácím snížit. Jejich útočník utekl po křídle a přihrál před prázdnou branku nabíhajícímu spoluhráči – 2 : 3. V 73. minutě to ale bylo opět o dvě branky. Sám před brankařem se po pěkné kombinaci ocitl Jindřich a tentokrát se nemýlil – 2 : 4. No a v poslední minutě se ještě trefil Pepa Němeček, když před ním nepřesně zakončovali z dobrých pozic Jindřich a Dominik Zdeněk. Za zmínku ještě stojí, že posledních 30 minut dohrával s pochroumaným nosem po srážce s Davidem Vondroušem Láďa Fof, ale neměl ho kdo vystřídat. Sezóna ještě neskončila. V posledním zápase budeme doma s Novou Pakou hájit jarní neporazitelnost, tak se snad sejdeme ve větším počtu jako celé jaro a budeme moct v případě potřeby prostřídat.

Sestava:
Kafka – Střížka, Fof, Žabák, Poláček – Vondrouš, Němeček, Hátle, Šotola (46. Zdeněk) – Balihar, Kulhánek