Spartak Kobylice/Myštěves : SK Miletín 12:8 (5:5)
Branky: Š. Machačka, V.Jalový a M.Šubrt 2x, M. Paulus a M.Flégl 1x
Sestava: M.Kučera – V.Jalový, M.Šubrt, M.Flégl, M.Paulus, Š.Machačka, T.Paulus, J.Machačka, M. Stanislav

První poločas byl vyrovnaný nejen co se týče skóre ale i hry. Domácí brzy vedli 2:0, našim chlapcům se však po zásluze podařilo vývoj utkání otočit a vedli jsme 2:4. Stejný obrat se ale do konce poločasu povedl i domácím, kteří se dostali do vedení 5:4. Ještě do přestávky jsme však brankově zareagovali a vyrovnali na 5:5. K vidění byl ofeznzivní fotbal, mnoho šaníc zůstalo díky oběma vynikajícím brankářům nevyužito.
Nástup do druhého poločasu jsme nezastihli a během pěti minut prohrávali 9:5. Jednou z příčin byl i postoj našeho hráče Vojty Jalového, který neměl chuť reprezentovat barvy Miletína v druhém poločase a už se viděl na hřišti nedalekých Hlušic, kde hrála Javorka. V utkání se nám nakonec i s Vojtou na hřišti podařilo odvrátit blamáž ale i tak jsme prohráli rozdílem čtyř branek 12:8.
Velká škoda,že někteří starší hráči nechtěli či nedozali hrát tak jak v minulých zápasech a hlavně že nešli příkladem mladším spoluráčům, kterým narozdíl od jejich starších kamarádů nemůžu nic vyčíst.