Sokol Libuň – SK Miletín „B“ 0 : 2 (0 : 0)
Branky: Balihar, Šotola

Začala série tří dvojutkání, kdy naše týmy hrají ve stejný den i hodinu. Při tom prvním se ukázalo, že máme nyní obzvláště široký kádr. Dokonce jsme si dopřáli takový luxus, že nehráli dva hráči, kteří měli být připraveni k utkání. Jeden z nich volal, že zaspal, když jsme byli u Jičína a druhému jsme zapomněli vzít registračku, což jsme zjistili až v Libuni. Proto na střídačce zůstal pouze Jindra Kulhánek.

V prvním poločase jsme se prezentovali snaživým výkonem, který ovšem nebyl korunovaný brankami. Domácí se prakticky neustále bránili. První šanci jsme si vypracovali už po třech minutách hry, když hlavičkoval Mára Drahonínský, ale gólman byl na místě. V 18. minutě střelu Dominika Zdeňka z malého vápna vyrazil brankář domácích. Po sólu Žabáka ve 24. minutě netrefil Balů branku. Ve 30. minutě Poláček v nadějné pozici střílel slabě levou nohou. V 35. minutě se pěknou střelou z přímého kopu prezentoval Zdeněk Filounek, ale brankář míč vyrazil na roh. Ve 37. minutě po průniku do vápna slabě vystřelil Žabák. Ve 40. minutě pak Šotola netrefil branku z velkého vápna po přihrávce Filounka. Domácí měli pouze dvě příležitosti. V 11. minutě po prvním rohu utkání hlavičkoval jejich obránce do tyče a v 19. minutě zachránil Jarda Kafka včasným vyběhnutím a odkopem před domácím útočníkem zaváhání Ládi Fofa.

Po přestávce se hra vyrovnala, jelikož my jsme polevili a domácí naopak přidali. V 62 minutě Jarda Kafka vyrazil střelu z přímého kopu směřující do levé šibenice. V 69. minutě po průniku Poláčka do vápna zakončovali postupně Poláček, Kulhánek a Balihar. Domácí nakonec odkopli na roh. Gólu jsme se nakonec dočkali v 77. minutě po centru Filounka na Balůa, který špičkou kopačky přizvedl míč asi čtyři metry do vzdychu před vyběhnuvším brankařem, aby ho poté nechal doskákat do sítě před dotírajícím obráncem – 0 : 1. Byl to velice zajímavý gól, moc jsme nechápali, jak se míč dostal do branky. Poté domácí otevřely hru a v 87. minutě vyslal Jindra Kulhánek do sóla Žabáka, avšak domácí obrana se stačila vrátit a společně s brankařem šanci zlikvidovali. Druhý gól padl v 88. minutě. Nejprve vybojoval přímý kop Méďa. Zahrávání se zhostil Petr Blažek a na zadní tyči zakončoval hlavou nikým nehlídaný Šotola – 0 : 2. Zbylé minuty se už jen dohrávali. Velice dobrý výkon podal i rozhodčí. Hru nechal volně plynout a přerušoval ji, jen když to bylo nezbytné.

Sestava:
Kafka – Blažek, Fof , Kožíšek, Drahonínský – Zdeněk (63. Kulhánek), Poláček, Lámr, Šotola – Balihar, Filounek