SK Miletín „B“ – SKP Valdice „B“ 6:4 (3:1).
Branky: Vondrouš, Filounek, Machačka, Zdeněk, Balihar, Kulhánek

O pouťové neděli jsme hostily Valdice. Už ve druhé minutě jsme mohli jít do vedení, ale Bláža těsně minul po pěkné přihrávce Máry Drahonínského. V 7. minutě měl brankář hostí práci se střelou z hranice vápna od Honzy Šotoly. První gól přišel v 15. minutě, když David Vondrouš přesně zakončil souhru s Filasem. V 16. minutě už to bylo 2:0. Míč vybojoval Machačka a úspěšný byl Filas. O další minutu později hosté po rychlé akci snížili Románkem. Do poločasu se pak skóre měnilo ještě jednou. Ve 44. minutě se trefil Machačka.

O přestávce jsme prostřídali, aby si zahráli všichni. Z toho pak pramenil úbytek šancí na začátku druhého poločasu. Prosadit se dokázal až Dominik Zdeněk v 65. minutě po centru Máry Drahonínského. Poté jsme polevili a hostům se podařilo v rozmezí pěti minut mezi 70. a 75. minutou snížit na rozdíl jediného gólu. O výsledek jsme se ale obávali jen chvilku. V 80. minutě po pěkné akci následoval roh a Maky našel přesně hlavu Balůa. V 83. minutě to už bylo 6:3. Filas přihrál Jindrovi
Kulhánkovi, který prostřelil golmana hostí, ač byl chvilku překvapen, kolik má času na zakončení. V závěru ještě hosté korigovali výsledek Kubíčkem a v poslední minutě nás zachránil od pátého inkasovaného gólu Láďa Fof, jenž odkopl na roh míč směřující do prázdné branky. Konečný výsledek byl spíše hokejový, ale diváci se alespoň měli čím bavit.

Sestava:
Kafka – Střížka (46. Kulhánek), Fof , Kožíšek (46. Poláček), Drahonínský – Blažek (65. Balihar), Machačka, Lámr, Vondrouš – Filounek, Šotola (46. Zdeněk)