SK Miletín „B“ – TJ Sokol Železnice“B“ 3:0 (1:0)
Branky: Drahonínský, Hátle, Vondrouš

V nedělním zápase nám chybělo několik stabilních členů sestavy Žabák, Fof, Blažek, Kožíšek, ale naopak nám přišli pomoct Kněžourek, Brentner a Nálevka, kteří jezdí obvykle s áčkem. K dispozici byl také maturant Vondrouš.

Utkání probíhalo v poklidném tempu. Převážně jsme měli míč na svých kopačkách, ale diváci se mnoho vzrušujících momentů nedočkali. První gól padl ve 23. minutě, když se krásnou křižnou střelou z rohu vápna trefil Mára Drahonínský po přihrávce Balůa – 1 : 0. O tři minuty později však mohlo být vyrovnáno. Hosté pěkně zakombinovali ve středu hřiště, kde situaci podcenil Poláček a pohromu odvrátil až reflexivní zákrok Jardy Kafky, který vychytal hostujícího útočníka. Ve 43. minutě jsme mohli navýšit vedení. Filounek napřáhl z dvaceti metrů a prudkou střelou rozezvučel tyč hostující branky.

Do druhého poločasu jsme tradičně prostřídali a podařilo se nám přidat dvě branky. Nejprve se v šancích ocitli Dominik Zdeněk a Balů, ale na brankáře nevyzráli. Poté zkoušel štěstí střelou z vápna Mára Drahonínský. Ale skóre změnil až David Vondrouš v 56. minutě po přihrávce Balůa a oslavil tak svůj návrat do sestavy po dvouzápasové přestávce – 2 : 0. Třetí gól přidal opět po přihrávce Balůa technicky do protipohybu brankáře Hátlik – 3 : 0. Na konci zápasu měl ještě velkou šanci Jindra Kulhánek, ale gól svému kamarádovi v brance hostí nedal a tak se skóre už nezměnilo. Nás může těšit nula na kontě obdržených branek. Jarda Kafka sice moc situací řešit nemusel, ale v důležitých momentech nás podržel.

Sestava:
Kafka – Střížka (46. Zdeněk), Brentner (55. Haman), Kněžourek, Drahonínský – Nálevka, Poláček, Hátle, Vondrouš (70.Kulhánek) – Balihar, Filounek