SK Miletín – TJ Avon Rudník 2:0 (0:0)
Branky: 67. Němeček, 88. Bartoníček

Sestavy:
Schejbal – Nosek, Stránský, Leplt, Brentner – Nálevka, Kněžourek, Krátký (61.Hátle), Bartoníček – Němeček, Urban (87.Horák) Rodr- Beláň, Štenberka, Víšek, Stránský – Kováč, Hloušek (70.Hylmar), Privara, Parasič – Čáp,Havránek
Karty:
0 0
0 0

Ve šlágru 9. kola zajížděli na naši půdu hosté z Rudníku. Dal se očekávat velmi zajímavý zápas, neboť šlo o přímý souboj o druhé místo v tabulce. Hosté však přijeli ve velice oslabené sestavě a na střídačce měli navíc pouze 2 hráče, kteří nebyli zrovna v ideálním zdravotním stavu. Domácím chyběl z pracovních důvodů pouze Machačka, tyto okolnosti měly pasovat do pozice mírného favorita hráče Miletína.

Hned od počátku utkání se Miletín ujal územní převahy a zatlačil soupeře na jeho polovinu, v 11. minutě přišel náznak první šance, kdy si Urban nikým neatakován špatně zpracoval míč, který mu následně odebrala hostující obrana. Ve 21. vzal laxně rozehrávajícímu stoperovi míč Němeček, předložil ho Urbanovi, který pálil těsně vedle levé tyčky. Ve 31. minutě následovala pěkná akce po ose Nálevka – Krátký – Němeček – Kněžourek, kde posledně jmenovaný nastřelil pouze břevno hostující branky. Hned poté zahrával Krátký rohový kop, kde po závaru na malém vápně nebyl žádný z domácích hráčů schopen vsítit vedoucí gól. Ve 40. minutě se dostal do ideální pozice znovu Urban, nicméně levačkou našel připraveného gólmana hostů. V poslední minutě první půle se ještě dostal do samostatného úniku Bartoníček, jeho pokus však skončil mimo branku. První polovina utkání přinesla sice herní převahu ze strany domácího týmu, který si vytvořil proti oslabenému soupeři řadu příležitostí, ale jejich proměnění byl pro Miletín velký problém.

Hned ve 48. minutě našel Nálevka na malém vápně znovu Urbana, který přestřeluje branku hostů. Téměř hned z protiútoku vyšachovali hostující hráči celou miletínskou obranu i se Schejbalem v brance, ale hostující Havránek před prázdnou brankou napálil nepochopitelně míč pouze do břevna a v následujícím závaru se pouze zranil hostující útočník, který musel v 50 minutě odstoupit z utkání. Hosté však měli na střídačce pouze 2 zraněné hráče a tak se rozhodli hrát do 65. minuty pouze o 10 hráčích, nutno dodat, že si v této přesilovce Miletín nebyl schopen vytvořit jedinou šanci. V této části utkání působila hra domácích značně neurovnaně a byla plná nepřesností, hosté naopak hrozili brejky do otevřené obrany Miletína. Nicméně v 67. minutě se z čista jasna k hlavičce po rohovém kopu dostal Němeček, kdy jeho první pokus perfektně vyškrábl brankář ještě na roh. Následující roh našel ale opět Němečka na přední tyči, který se tentokrát nemýlil a poslal Miletín do vedení. Hned v 69. minutě při střele špatně trefil míč znovu Němeček, míč se dostal na malé vápno k Urbanovi, který vysoko přestřelil branku. V 74. minutě se k pěkné střele propracoval Hátle, ale hostující brankář pohotově míč vyrazil. Již se zdálo, že toto utkání rozhodne pouze jedna branka, ale v 88. minutě rozjel čerstvě vystřídaný Horák pohlednou kombinaci s Hátlem, který vyslal do úniku Bartoníčka, který uzavřel účet zápasu na 2:0.

Ačkoli se očekával zajímavý duel o druhé místo tabulky, hrál se na 1. B třídu podprůměrný fotbal, ke kterému přispěla obě mužstva. Domácí sice můžou být spokojeni se 3 body, ale s tímto výkonem a zvláště přístupem k utkání by se nemuseli v příštích kolech setkat s úspěchem.

Kraus vedoucí mužstva (domácí):
Za stálé převahy domácí trestuhodně zahazovali svoje šance a tak se do šaten odcházelo za bezbrankového stavu. V druhé půli pokračovalo dobývání hostující branky. Až po hodině hry se prosadil důrazný Němeček. Pojistku přidal dvě minuty před koncem Bartoníček a tak body zůstali zaslouženě na domácí půdě.
Komentář (hosté):
V Miletíně jsme nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy. Se dvěma dorostenci a náhradním brankářem v útoku. Z tohoto pohledu jsme uhráli přijatelný výsledek. Dokonce jsme mohli jít v 70. minutě do vedení, ale Havránek svoji šanci opět trestuhodně zahodil. V 75. minutě domácí dali gól po rohovém kopu. Druhý gól jsme dostali v 88.minutě.Naši sestavu zdevastovalo zranění několika opor.

Diváků: 100
Rozhodčí: Miškář