Tatran Hostinné – SK Miletín 1:2 (0:2)

Branky: Jakoubek – Krátký, Machačka

Sestavy:
Horák J.- Šmucer, Horák L.,Slavík, Janouch – Polák, Nossek,Valeš, Maličký – Jakoubek, Przybyla Schejbal – Nosek, Machačka, Leplt, Brentner(58. Stránský)- Bartoníček, Kněžourek(82. Lámr), Krátký, Nálevka – Němeček, Urban
Karty:
11. Horák J.,20. Janouch, 31. Valeš, 72. Horák L., 78. Jakoubek, 82. Maličký 22. Kněžourek, 86. Urban
74. Nossek

Na Prvního máje miletínští fotbalisté zavítali na horkou půdu doposud neporaženého Hostinného. Hosté byli namlsaní z předešlého kola vysokou výhrou 4:0 nad Kopidlnem, takže se čekal kvalitní a vyrovnaný fotbal. Miletín hrál svoji kombinační hru, která přinesla ovoce v 11. minutě, když domácí obrana nechala na velkém vápně volného Martina Krátkého, který nás střelou k levé tyči dostal do vedení 1:0! V našem herním stylu jsme pokračovali a hráči z Hostinného si nevěděli rady, protože byli pod velkým tlakem. Následovala 32. minuta, kdy po rohu Machačky a následném chaosu před bránou doputoval balón od gólmana do tyče, od tyče do domácího hráče a následně do brány 2:0! První poločas ovládli hráči z Miletína a do kabin se šlo s výbornou náladou. Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí pohotovou střelou Jakoubka, ale skvělý zákrok gólmana Jakuba Schejbala Miletín podržel. Hra se začala kouskovat a přibývalo faulů oceněné žlutými kartami. V 74. minutě ruply nervy domácímu Nosskovi, který na půlící čáře otočil Němečka a byl vyloučen. V 90. minutě korigoval skóre po chybě obrany Jakoubek a hostům trochu zatrnulo! Naštěstí se tlak hostí podařilo udržet a mohli jsme se radovat ze tří bodů! Tým předvedl kolektivní a bojovný výkon.

Šmucer Pavel, vedoucí mužstva (domácí):
V prvním poločase jsme po našich chybách inkasovali dvě laciné branky. Ve druhém poločase jsme soupeře zatlačili, ale stačilo to pouze na kosmetickou úpravu skóre.
Kraus Antonín, vedoucí mužstva (hosté):
V prvním poločase jsme hráli dobře a vytvořili jsme si brankový náskok.Ve druhé půlce jsme se přizpůsobili hře domácích, což přineslo zbytečně nervózní závěr.

Diváků: 168
Rozhodčí: Šlezingr