SK Miletín : Sokol Malšovice  3:1 (0:1)
Branky: Šubr Michal 2x, Jalový VojtěchSestava: Michal Šubr (26. Matěj Kučera) – Vojta Jalový, Filip Kozák, Šimon Machačka, Jan Korda, Matyáš Paulus, Pepíno Hanzlík, Tomáš Urban, Jakub Machačka, Tadeáš Paulus a Matouš Stanislav

Utkání, ve kterém jsme hostili čtvrtý tým tabulky, byl přímým soubojem o tuto příčku. Na obou stranách byl k vidění spíše boj než pohledný fotbal a také pozorné obrany, které nedovolovaly útočníkům vyniknout. Přesto si každé mužstvo vypracovalo několik šancí. Nejprve zahrozili Malšovice, ale Michal Šubr dvakrát dobře zasáhl. Na naši straně se v největších šancích první půle objevil Pepíno Hanzlík, ale jemu nebylo souzeno dnes dát branku. Do vedení se hosté dostali po chybičce našeho brankáře a i přes enormní snahu našich útočníků jim toto vedení vydrželo do konce prvního poločasu.
Po změně stran a tradiční výměně brankářů jsme konečně začali proměňovat i své šance. Vyrovnat se povedlo Vojtovi Jalovému po individuální akci. Za znovu nerozhodného stavu se lámal chleba, kdy nás výrazně podržel v brance Matěj Kučera a místo něj v poli se zaskvěl dvěmi brankami Michal Šubr. Pochvalu si zaslouží všichni hráči,kteří do zápasu nastoupili, neboť proti nám hrál zdatný soupeř. V dalším kole se představíme na hřišti lídra tabulky Nového Města.