FC Avon Rudník : SK Miletín  2:1  (0:1)
Branka: 19. Urban

TJ Rudník
vs.
Miletín
2:1
(0:1)
Střelci:
53. a 57.min Havránek 19.Urban
Sestavy:
Stránský-Hloušek,Štemberka,Václavík,Novák-Čáp(89.min Beláň),Víšek,Hylmar,Sucháň-Havránek(85.min Jebavý),Privara Schejbal- Nosek, Machačka, Leplt/74.Brentner/, Stránský, Bartoníček, Kněžourek, Krátký, Nálevka/85.Balihar/, Němeček/70.Filounek/,Urban
Karty:
38.Novák,71.Čáp,75.Hloušek,81.Havránek,83.Privara 49.Nálevka
0 0
J.Sucháň (domácí):
Náš už tradiční soupeř z Miletína. Velmi vyrovnané utkání jsme rozjeli vcelku dobře. Hrál se fotbal nahoru a dolu. Šance se střídaly na obou stranách. Nejprve si skvěle naběhl Čáp za obranu hostí a přeloboval gólmana, ale z brankové čáry zachraňoval obránce. Hned na to jsme dvakrát doráželi ze dvou metrů, ale hosté s velkou dávkou štěstí odvrátili nebezpečí. Nedáš, dostaneš. Hosté v 19. minutě po rohovém kopu skórovali hlavičkujícím Urbanem. Dostali jsme se do útlumu a do konce poločasu jsme se trápili. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme vývoj utkání změnit. Přidali jsme na důrazu a podařilo se nám dostat soupeře pod soustředěný tlak. V 53. minutě za hranicí velkého vápna nevěděl Havránek co s míčem a proto vystřelil a z brankáře hostů udělal jenom statického diváka. To nás nabudilo ještě k lepšímu výkonu a po ukázkové akci v 57. minutě na jeden dotek dával opět Havránek z metru do prázdné branky. Po té jsme měli ještě několik šancí. Po hlavičkovém souboji Víška s gólmanem nám nebyl uznán další gól. Hosté hrozili z brejků a my jsme měli velké problémy, které jsme i se štestím dokázali eliminovat. Miletín má kvalitní tým a proto má naše vítězství svoji váhu. Musím pochválit všechny hráče bez výjimky. Zaslouží si to.
Kraus vedoucí mužstva (hosté):
Na hřišti lídra tabulky se hrál pro diváka velmi atraktivní fotbal. Domácí do zápasu vstoupili náporem který jsme i díky Schejbalovi v naší brance ustáli. Po čtvrthodině se hra vyrovnala a v 19. minutě po rohovém kopu jsme šli Urbanem do vedení. Až do konce poločasu byla aktivita na naších kopačkách a je škoda že nebyli využitý šance které jsme si vypracovali. A tak do šaten odcházeli naši hráči s jednobrankovým náskokem. Do druhé půle vstoupili domácí se snahou co nejdříve smazat manko z prvního poločasu. To se jim také podařilo díky Havránkovi který v 53.minutě technickou střelou vyrovnal. A o čtyři minuty později tentýž hráč střelou do prázdné branky otočil stav zápasu ve prospěch Rudníku. Teprve po této brance se hosté probrali a až do konce zápasu byli aktivnější. Nenašel se však nikdo kdo by dobře chytajícího Stránského v domácí brance překonal. Zápasu by asi více slušela remíza ale fotbal se nehraje na krásu a na šance. Ke kvalitě zápasu přispěli i všichni rozhodčí.
Diváků: 110
Rozhodčí: Linhart