SK Miletín : SK Bystřian Kunčice   5:12  (2:5)
Branky domácích: Kučera Matěj 2x, Hanzlík Josef 1x, Kozák Filip 1x, Šubrt Michal K dalšímu utkání OP starších přípravek zavítal do Miletína konečně soupeř z horního patra tabulky a tak se očekával zajímavý zápas. A ačkoliv naši hráči šli téměř z úvodní akce utkání do vedení, tak především jejich bídným výkonem se z utkání stala jednoznačná záležitost pro Kunčice, možná výstižněji řečeno po jejich hráče Matěje Beneše, který dokázal vsítit děvět branek. Po chybách, které plynuly ze zbytečných ztrát a chaosu v domácích barvách se hosté dostali do pohodlného náskoku, který do konce utkání postupně navyšovali. V první poločase dlouhou dobu držel naše naděje brankáře Kučera, přestože i on se nevyvaroval chyby při dalekonosné střele kunčického brankáře.
V druhém poločase dostal přednost v brance Michal Šubrt a Matěj Kučera šel do pole. Přesto to na změnu nestačilo, miletínští hráči byly zcela vykolejení a zápas neměli šanci zdramatizovat.
Je nutné si z této porážky vzít ponaučení v tom smyslu, že pokud si každý nebude plnit své úkoly na hřišti, tak jen stěží budeme hrát vyrovnaná utkání s celky z popředí tabulky. Není nutné lámat hůl nad týmem, ale je nutné zapracovat na fotbalovém myšlení.