SK Miletín „B“ : Sokol Stará Paka „B“ 1:1 (1:1)

Branka: Bartoníček

V neděli jsme na domácím hřišti přivítali rezervu Staré Paky. Vzhledem k posílení hráči „A“ mužstva jsme  očekávali pěkný zápas a naše vítězství. Hned ve druhé minutě se nám nabízelo vedení po odpískané pnaltě. Na tu se však nikomu z domácích moc nechtělo a tak si míč vzal Miloš Poláčku, který však s nabídnutou šancí naložil prachbídně a penaltu mu hostující brankář chytil. V 10.min šel přeslo Miletín do vedení, když přesnou souhru zakončil podél vyběhnuvšího gólmana Bartoníček. O minutu později mohlo být ještě lépe, ale autor úvodní branky tentokrát selhal. Domácí měli nadále převahu, hosté se však postupně dostávali do zápasu. Srovnat se jim povedlo v 25.min, kdy proměnili pokutový kopl po faulu Lámra. Domácí hráči nadále útočili a snažili se opět strhnout vedení na svoji stranu. Do šancí se dostávali, ale jejich zakončení bylo uspěchané a nepřesné, ať se do zakončení dostal kdokoliv.
Do druhého poločasu jsme vyměnili dva hráče (nečekaně nabitá lavička, kde seděli od začátku utkání čtyři borci). Dokázali jsme si vypracovat více tutových šancí, avšak nedokázali jsme brankáře hostí překonat ani ze samostatných úniků, ve kterých se postupně ocitli Lánský, Maixner, Leplt či Zdeněk, jehož střela skončila na břevně staropacké branky. V 85.min mohli jít naopak do vedení hosté, které ale bravurně vychytal Kafka. V poslední šanci utkání se ocitl Lámr, který tak chtěl odčinit svůj penaltový zákrok, ale hlavičku z pěti metrů nedokázal namířit mezi tři tyče hostující branky. I další utkání skončilo tedy remízou, tentokrát však nemůžeme svalovat vinu na rozhodčího, neboť jsme utkání nevyhráli především kvůli tragické koncovce. V sobotu zakončíme podzimní část soutěže na hřišti dosud neporažených Dětenic.

Sestava: Kafka – Střížka, Fof (60.Kulhánek), Lámr, Blažek – Šimůnek, Poláček, Leplt, Vondrouš (60.Zdeněk) – Balihar (46. Lánský), Bartoníček (46. Maixner)