SK Miletín : Hošek Robousy   5:4  (5:2)
Branky: Urban 2x, Filounek, Bartoníček, MachačkaSestava: Schejbal – Nosek, Stránský, Kněžourek, Šimůnek – Bartoníček, Machačka, Hátle, Nálevka – Filounek, Urban
Střídali: Lánský, Lámr

K poslednímu domácímu přípravnému utkání si naše A mužstvo pozvalo nováčka I.B třídy sk. A Hošek Robousy. Za úmorného vedra sice vstoupili aktivně do utkání hosté, avšak již v 17.min prohrávali o dvě branky. Nejdříve se po rohovém kopu prosadil Bartoníček a následně zužitkoval přesný pas Noska hlavou Filounek. Pěti minutový výpadek domácích podpořen dvěmi hrubkami v defenzivě znamenaly srovnání a od 25. min se začínalo znovu za nerozhodného stavu. Do poločasové přestávky však domácí spustili střelecký konzert, díky němuž odskočili Robousům na rozdíl tří branek – dvakrát se na listinu zapsal Urban a pátou branku přidal Machačka.
To, co však miletínští hráči předvedli v druhém poločase, stojí za zamyšlení. Po celou druhou půli byli hosté fotbalovější a hlavně nebezpečnější a postupně se jim podařilo snížit až na rozdíl jedné branky. Především jejich čtvrtý gól, při kterém „čarovali“ před vlastní brankou Machačka se Schejbalem se často nevidí.. Vyrovnání se Robousy nedočkaly, radost z vítězství však panovat nemůže, neboť především defenzivní hra A mužstva má k ideálu stále daleko.