SK MILETÍN : FC VRCHLABÍ  1:1
Branka: Urban
Sestava: Schejbal – Minich, Machačka, Leplt, Nosek – Jukl, Stránský, Kněžourek, Poláček – Hátle, Urban
Střídali: nikdo

K dalšímu přátelskému utkání cestovalo naše družstvo tentokrát na umělku do Trutnova pouze v jedenácti lidech, z nichž dobrá třetina po vydařených šibřinkách v sousedních Lázní Bělohrad. V mužstvu se také objevil Zdeněk Minich,který by mohl náš tým posílit. Proti účastníku I.A třídy (3.místo po podzimu) jsme se ujali v 15.min vedení, když z hranice ofsajdu Urban uklidil míč k pravé tyči vrchlabské branky. Po hříchu to byla jediná ale využitá tutová šance našich barev, neboť do poločasu se o vzruch před brankou starali pouze vrchlabští hráči, kteří však ztroskotávali na pozorné obraně v čele s brankářem Schejbalem, který dvě dobré tutové šance zneškodnil.
V druhém poločase Vrchlabí pokračovalo v dobývání miletínské branky a ačkoliv mělo zřetelnou převahu, tak se nemohlo dlouhou dobu prosadit. Miletín v druhém poločase byl vzácným návštěvníkem před brankou hostí a to především z toho důvodu,že výše zmíněné třetině vesměs docházely síly. Navíc tuto fázi „okořenilo“ velké množství zbytečných faulů především na naší straně. V 80.min se Vrchlabí dočkalo zaslouženého vyrovnání, kdy stejně jako Miletín z hranice ofsajdu, prostřelilo Schejbala.
Po defenzivní stránce jsem odehráli povedené utkání, avšak útočná fáze stále nevypadá dle představ. Poslední generálkou bude příští týden utkání s dalším účastníkem I.A třídy Sokolem Roudnice a toto utkání se oproti původním předpokladům odehraje na umělce v Novém Bydžově, v neděli 17.3. od 16:45 hod.