SK Miletín : FK Strážné  1:3  (1:1)
Branka: Brentner SK Miletín: Fof -L.Kněžourek, Machačka, Stránský, Nosek – Jukl, Krátký, Brentner, Bartoníček – Leplt, Urban
Střídali: Nálevka, Poláček, Hátle

Miletínský tým jde v přípravě od porážky k porážce. Další výsledkový nezdar přišel díky prohře se Strážným (OP Trutnovska) a to i přes skutečnost, že Miletín byl téměř kompletní (krom Schejbala v brance chyběli dále jen dlouhodobě zraněný Němeček a čerstvě i Šimůnek). Opticky měl účastník I.B třídy navrch, avšak jeho převaha končila před hostujícím vápnem, kde jako by byl pro miletínské hráč konec hřiště. Na úvodní branku se čekalo téměř celý poločas a přišla ve 44.min, kdy po Kněžourkově přímáku Brentner z bezprostřední vzdálenosti zasunul míč do hostující branky. Vedení však Miletínu nevydrželo ani minutu, z protiútoku našli i hosté recept, jak dostat míč do branky.
Druhý poločas měl Miletín výhodu větru v zádech a patnáct minut snad neopustil svoji útočnou polovinu. I v největším tlaku si však miletínští hráči nedokázali vytvořit větší množství brankových příležitostí. A tak v rozmezí 75.-77.min hosté ze Strážného dvakrát udeřili a stanovili tak konečný výsledek 1:3.
Trpká prohra, která však opět ukázala na největší slabinu současného miletínské kádru, kterou je příprava brankových příležitostí a jejich následné proměňování.