FK Chlumec n/C. : SK Miletín  7:1  (2:0)
Branka: Nálevka
Sestava: Filounek – Nosek, Kněžourek, Stránský, Šimůnek – Bartoníček, Minich, Hátle, Jukl – Urban, Leplt
Střídali: Krátký a Nálevka
I druhé jarní kolo bylo odloženo, a proto jsme přijali nabídku k sehrání přátelského utkání v Chlumci n/C. Hrálo se na velmi dobře připraveném přírodním trávníku, který byl příjemnou změnou v dosavadní přípravě.
K zápasu jsme nastoupili bez brankaře Schejbala a stopérské dvojice Machačka – Brentner. Jak se v samotném utkání ukázalo, toto oslabení bylo velmi citelné. První poločas byl herně vyrovnaný, rozdíl byl však v tom, že naše tři šance zůstaly nevyužitě, ale hrubky před naší brankou soupeř potrestal a do šatny si odnesl dvoubrankové vedení.
Druhý poločas jsme začali aktivně a po standartní situaci Nálevka upravil skore na 2-1. Naše naděje na dobrý výsledek však netrvala dlouho, neboť téměř z protiútoku  domácí opět odskočili na dvoubrankový rozdíl. Zanedlouho po třetí brance odstoupil ze hry pro zranění Nosek a to byla další rána do naší obrany. Další hrubé chyby a upadající morálka byly příčinou narůstajícího skóre až na ostudných 7:1.  Je škoda, že jsme si zápas s dobrým soupeřem na kvalitním trávníku více neužili, někteří hráči však mají představu, že se u fotbalu nemusí běhat a slova nasazení a obětavost jsou jim cizí.
Doufejme že si to hráči včas uvědomí a navážou na úspěšný podzim