SK Miletín : SK Jilemnice  2:3
Branky: Leplt 2x

Nedělní zápas proti účastníku 1A třídy Libereckého kraje se odehrál na těžkém terénu v Nové Pace.Přesto se hrál zajímavý fotbal který nabídl mnoho rušných situací před oběmi brankami. Střelecky se jako první prosadili hosté v15.min.  Za pět minut však bylo vyrovnáno, když na konci pohledné akce dorážel Leplt do odkryté branky. Po této brance jsme měli více ze hry a také více příležitosti ke skorování. Ve 30.min. zahrával soupeř rohový kop, míč se snesl do malého vápna kde jsme ho místo razantního odkopu naivně zpracovávali, čehož hosté využili a strhli vedení opět na svoji stranu.Naší hru však tento moment nepoznamenal a v 35.min. to byl opět s chutí hrající Leplt, který po
další pěkné kombinaci chladnokrevně vyrovnal. Druhý poločas se hrál opět ve slušném tempu. V 50.min. musel pro zranění odstopit L.Kněžourek, kterého nahradil Vondrouš. Leplt se přesunul na post stopéra a naše hra tím ztratila na údernosti.
Zápas tak směřoval ke spravedlivé remize, ale přišla 85.min. a další kolaps naší obrany, která při našem autovém vhazování darovala míč soupeři,jenž běžel ve třech hráčích proti našemu brankáři, a bez problému skóroval.
I přes velkou absenci (Schejbal, Stránský, Machačka, Hátle, Němeček) to byl zatím náš nejlepší výkon v dosavadních přípravných zápasech.
Sestava:  Fof –  Nosek, Brentner, Kněžourek, Šimůnek – Nálevka, Jukl, Krátký, Bartoníček – Urban, Leplt
Střídal: Vondrouš