SK Hošek Robousy „B“ : SK Miletín „B“  2:8  (1:5)
Branky hostí: Nálevka 5x, Němeček, Bartoníček, L.Kněžourek

V nedělním příjemném počasí naše béčko sehrálo již od 15:00 hodin důležitý mistrovský zápas s lídrem naší soutěže. Robousy B do této doby vedli o skóre se stejným počtem bodů jako my.

Od začátku utkání bylo patrné, že posily z „A“ mužstva budou dělat domácí obraně problémy. Celý první poločas jsme byli jasně lepší. Soupeře jsme předčili nejen herně, ale hlavně v proměňování šancí. Asi až na pár výjimek, co střela na bránu domácích, to byl gól. Nikdo se proto nemohl divit, že poločas byl 1:5. Domácí snižovali z ojedinělé akce po chybě hostující stoperské dvojce Kučera, Kulhánek.

Po změně stran jsme očekávali tlak domácích, kteří by mohli se zápasem ještě něco udělat. Opak byl pravdou. Byli jsme to opět my, kdo udával tempo a dával góly. I za stavu 1:5 jsme hráli kvalitní fotbal a domácí obrana opět nestačila reagovat na naše útoky. A tak jsme přidali další 3 góly, které srazily domácí na samé dno. Upravit skóre na konečných 2:8!!! se jim podařilo z penalty. Jako trenér patří všem díky za přístup a předvedený kvalitní výkon.

Sestava: Rychtera – Fof, Kučera /46. Vondrouš/, Kulhánek, Lámr – Kulina, Hátle,

Kněžourek L., Bartoníček – Němeček, Nálevka