Mladší žáci ve čtvrtek sehráli i další zápasy bez nejstarších hráčů týmu: Michala Neumana a Dana Jákla tentokráte v Milíčevsi. První zápas nás čekal proti domácím. Ačkoliv nás domácí přehrávali, hru jsme dokazáli především díky duu Horáček – Hak vyrovnat, kdy právě po akci Vráti Haka, nahrávce Pavla Horáčka dokázal svůj premiérový gol v dresu Miletína vstřelit Adam Portík srovnat na 1:1, bohužel poslední minuta (a nechci se vymlouvat) se rozhodčímu vyloženě nepovedla. Nejdříve obrátil faul proti našemu družstvu, který faulem vůbec nebyl, poté nechal domácího hráče natlačit našeho brankáře až za brankovou čáru, kde se mohl natahovat jak dlouhý, tak krátký a zachytit balon tak za brankovou čarou a nakonec po odpískené brance písknout minutu před koncem konec. K druhému zápasu naši hráči těžko hledali motivaci. I Valdice se ujali vedení, ale proti našemu „byl opět i rozhodčí“ Pavel Horáček, ať dvakrát faulovaný dokázal v pádu prostřelit valdického brankáře. Jenomže Valdice se opět ujali vedení po hrubé chybě naší obrany. Co však byl vrchol představení rozhodčích, když ukončil zápas čtyři minuty před vypršením hrací doby. Na otázku, kolik je odehráno, se odkazoval na místní ke stánku, „že křičeli, že je konec“. Nakonec se zbylé minuty odehrály, to se nelíbilo zase Valdicím, což lze i chápat, protože jednou už rozhodčí odpískal konec zápasu, nakonec naši hráči, konkrétně Pavel Horáček dokázali po kolmici Vráti Haka vyrovnat, na penalty, kterých se rozhodčí už ani neúčastnil, tedy bez písknutí, naši hráči prohráli.

V nedělním dopoledni cestovali naši hráči do Robous, kde je čekal soupeř z Kopidlna a domácí. K zápasu už cestoval uzdravený Dan Jákl i Michal Neumann, chyběl pro změnu jeden z tahounů ze čtvrtka, který fauly odnesl zraněním – Pavel Horáček. Proti Kopidlnu jsme odehráli dobře pouze prvních pět minut, poté byl soupeř lepší, naše akce končily už v zárodku, v první půli, když jsme mohli ještě vyrovnat, jsme nedokázali proměnit brejky 2-1, 3-2. Kopidlno tak vyhrálo zaslouženě 5:0.

V druhém zápase jsme začali pro změnu lépe, soupeře skoro nepustili za půlku a výsledkem bylo jednobrankové vedení, když se po pasu Dana Jákla dostal ke střele Michal Neumann a ač prý zavřel oči, místo si míč v síti našel. V druhé půli jsme přidali branku Vráťou Hakem, který zužitkoval přesnou nahrávku Neumanna. Hosté však poprvé vystrčili růžky a odměnou jim bylo snížení na rozdíl jedné branky. Michal Neumann však vymyslel další akci, po které Adam Dortík (ve druhém zápase za mladší žáky = druhý gol) skoroval a vrátil nám dvoubrankové vedení. To bylo však z naší strany vše. Hosté dokázali nejenom snížit, ale bohužel i po individuálních chybách našich hráčů i skore zápasu otočit a to na konečných 3:4. Ve čtvrtek nás čeká na domácí půdě od 17:00 h odložený zápas proti Sobotce.

Pohled na tabulku není vůbec pěkný:

1. Libáň 6 5 0 1 0 35 : 4 16
2. Chomutice 6 5 0 1 0 15 : 4 16
3. Milíčeves 6 4 2 0 0 9 : 5 16
4. Kopidlno 6 4 0 0 2 16 : 8 12
5. Sobotka 5 2 0 0 3 18 : 12 6
6. Jičíněves 6 2 0 0 4 9 : 38 6
7. Valdice 6 1 1 0 4 10 : 14 5
8. Robousy 6 1 0 0 5 7 : 23 3
9. Miletín 5 0 0 1 4 9 : 20 1