Dnem 13.8.2012 začnou svoji letní přípravu naši mladší žáci.

Před novou sezonou nám dovolte pár slov:

 Po minulé sezoně, která skončila „dobrým“ šestým místem, naši mladší žáci prochází generační proměnou. Bohužel do naši věkové kategorie již nespadá ročník 1999 a náš klub nemůžeme z důvodu nedostatku dětí přihlásit do kategorie starších žáků. Proto děkujeme hráčům (Matěji Štipákovi, Ondrovi Dufkovi, kteří se rozmýšlejí, kam jejich fotbalové kroky na příští sezonu zamíří, dále i Davidu Kozákovi a Adrianovi Rychterovi, kteří se rozhodli pro trénink s mladšími žákami, bohužel bez zápasové zatíženosti a Vojtu Karvajovi, který se rozhodl dát fotbalu vale už na jaře) za jejich vzornou reprezentaci našeho oddílu. Budeme se snažit, abychom již v příští sezoně mohli příští sezonu sestavit mančaft, který bude spadat do jejich věkové kategorie.

Naopak v našem mužstvu přivítáme nováčky z roku 2003 a to: Pepína Hanzlíka, Michala Šubrta a Adama Portíka.  Přejeme jim pohodový přechod do starší kategorie, trenéři a hráči se jim to budou snažit hodně usnadnit a doufejme, že budou předvádět takové výkony, jako ve starší přípravce, i když budou na hřišti nejmladší.

Příprava začne čtyřmi tréninky, poté se odebereme na pětidenní letní tábor do slovenské Čavoje a dále budou následovat tréninky a přátelské zápasy před sezonou, která začne pravděpodobně poslední zářijový víkend.

Doufejme, že nová sezona bude úspěšná, velkou nevýhodou našeho mančaftu bude to, že nejstarší ročník, který je pro naši kategorii povolen – 2000, máme zastoupen pouze Danem Jáklem a Michalem Neumannem,  kterého jsme však bohužel na jaře v našich řadách viděli jen sporadicky.