Sokol Libuň : SK Miletín „B“   2:2  (1:1)
Branky hostí: vlastní, Machačka

SK Miletín „B“: Rychtera – Nosek (40. Hanzlík), Machačka, Fof, Lámr – Barotníček (46.Štipák), Hátle, Kněžourek, Poláček – Kulina (70. Vondrouš), Nálevka

V přímém souboji o první místo okresní soutěže posílená rezerva Miletína zachránila bod v poslední vteřině nastaveného času. Od úvodního hvizdu byl k vidění vyrovnaný souboj, který přinášel i šance. V úvodních dvou se představili domácí, avšak ani jednou netrefili branku Rychtery, naopak před libuňskou brankou nenašel dostatek klidu a přesnosti v zakončení Bartoníček či Hátle. Megašanci spálil v 18.min i Kulina, který neproměnil samostatný únik. Ve 21.min po zaváhání hostující obrany se domácí dostali do vedení, které jim vydrželo jen do 36.min, kdy Honza Hátle vymotal ve vápně domácích tři své protihráče a jeho prudký centr si stopér srazil do vlastní sítě. Velkou šanci k otočení průběhu měl Nosek, který prováhal nejlepší okamžik k zakončení.
V druhém poločase nedokázali za hosty vstřelit branku Nálevka ani Hanzlík a tak uhodilo na druhé straně, kdy jednu z ojedinělých šancí domácí Libuně proměnil jejich záložník opět ve vedoucí branku. V 75.min si ukopl v šanci míč Hanzlík a střela Poláčka či Fofa se mezi tyče nevešla. V 90.min se ale Miletín dočkal vyrovnání, z přímáku se trefil Machačka a zajistil tak cennou remízu, která má pro hosty cenu zlata a  znamená, že i po tomto kole bude naše béčko na vedoucí pozici okresní soutěže.