FC AMA Žeretice : SK Miletín  2:4  (0:2)
Branky hostí: 5. Hátle, 21. a 68. Němeček, 53.Jukl
ŽK: 1:1 (za hosty Urban)
Rozhodčí: Vitvar
Diváků: 40
SK Miletín: Schejbal – Nosek, Leplt, Machačka, Šimůnek – Bartoníček, Hátle (77. Vondrouš), Krátký, Jukl – Němeček (73. Kulina), Urban (57. Brentner)

V jarní premiéře se lídr tabulky představil na hřišti beznadějně posledních Žeretic a od prvního hvizdu bylo patrné, kdo bude na hřišti pánem.Úvodní střely Hátleho a Krátkého mířily ještě mimo tyče domácí branky, avšak druhý pokus Hátleho v 5.min znamenal brzké vedení hostí – 0:1. I nadále se odehrávala hra výhradně na polovině domácích a hostí si vypracovávali jednu šanci na druhou, leč proměnit se jim podařila v průběhu první půle už jediná a to když Urban po chybě domácích v rozehrávce nabídl Němečkovi vstřelit gól do prázdné branky – 0:2. Z množství nevyužitých šancí jmenujme tyč Němečka, stejná tyč pak zachránila domácího brankáře i při střele Urbana. Pokusy Bartoníčka, Jukla a Machačky bravurně pochytal Věchet, střely Krátkého mířily mimo brankovou výseč.
V druhé půli se snažil Miletín s větrem v zády co nejdříve vstřelit rozhodující třetí branku. To se mu podařilo v 53.min, kdy po hrubici Věcheta přišel jak slepý k houslím k brance Jukl – 0:3. V 68.min stanovil skóre na 0:4 Němeček, avšak byla to jeho jediná proměněná příležitost ze čtyř či pěti, do kterých se v druhém poločase dostal.. Neproměněné vyložené šanci musí budit ze sna i Krátkého či Leplta, kterým nebylo v sobotním odpoledni souzeno vstřelit branku. Bohužel po promíchání původních řad a chybě Noska se domácí z čista jasna dočkali čestného úspěchu, když snížili na 1:4. V 85.min měl na kopačce svůj první gól za áčko David Vondrouš, avšak neprostřelil žeretického brankáře. O minutu později využili domácí další okénko v obraně Miletína a svou druhou střelou mezi tyče vstřelili druhou branku a stanovili tak konečný účet utkání na 2:4.
Kvalitu lídra tento zápas rozhodně neprověřil, domácí při vší úctě byli pouze sparingpartnery a nepřinutili Miletín k žádným vyšším otáčkám. Jednoznačná výhra, která by zhodnotila nejvýstižněji průběh utkání, se  nezrodila především díky laxnímu zakončení  a  nepochopitelnými zkraty v obranné řadě v poslední desetiminutovce.
Nicméně povinné tři body jsou tou nejlepší pozvánkou na příští kolo, kdy v sobotu od 17:00 hod hostíme tým SK Podskalan Podhradí.