Sokol Myštěves : SK Miletín  6:4  (3:3)
Branky: Krátký, Hátle, Bartoníček, Jukl

Sestava: Filas – Nosek, Leplt, Machačka, Šimůnek – Bartoníček, Krátký, Hátle, Jukl – Němeček, Urban
Střídali: Poláček, Vondrouš, Kněžourek L.Ani předposlední přípravné utkání nenašlo odpověď na otázku základní jedenáctka pro jarní část soutěže. V brance opět bez stálice M.Kněžourka, v poli dále chyběli Kulina, Brentner a Samek. Již od úvodní minuty bylo na našich hráčích znát, že poprvé během přípravy hrají na přírodní trávě a než se rozkoukali, tak v 5.min prohrávali 1:0. Vyrovnat se podařilo záhy Krátkému, avšak téměř z protiútoku přišla druhá minela v obraně, kterou domácí potrestali a vzali si vedení zpět. Miletín podruhé vyrovnal, tentokrát Bartoníčkem a ve 35.min se poprvé a naposledy ujal vedení, když pohlednou akci zakončil Hátle. Chybující obrana v čele s Machačkou však ještě do poločasu nabídla Myštěvsi vyrovnání a tak do se do kabin odcházelo za vyrovnaného stavu. V druhém poločase bojovali miletínští hráči nejen se silným protivětrem ale také sami se sebou. Bezmyšlenková hra směrem dopředu a na druhé straně pokračování blamáže v obranné řadě znamenalo, že na hřišti bylo jen jedno mužstvo. Domácí se postupně po dalších hrubých chybách dostali do trháku až na 6:3. Definitivní tečku za utkáním udělal Jukl, který zkorigoval na konečných 6:4.
Nedělní výsledek má dvě pozitiva: hrubé chyby si až na Šimůnka vybrali všichni zbývající hráči obranné čtveřice a naše branky padly vesměs po vypracovaných akcí, které jsme dokázali přesně zakončit.
Nicméně v sobotní generálce na sezónu, ve které nastoupíme proti rezervě Hořic (so, od 16:00hod, místo bude upřesněno) se podobné chyby nesmí opakovat.