V sobotu dne 28.1.2012 se naši nejmladší fotbalisté zúčastnili halového turnaje v Lázních Bělehradě. Za účasti 8 mužstev se hrálo systémem každý s každým, 1x 15 minut.. Z důvodu nedostatku hráčů nás posílili 4 hráči z mužstva FKM Javorka.

Hned první zápas naznačil, že 3 měsíční pauza po podzimní části je na našich borcích dost znát. S FK Nová Paka prohráli 4:0 a v druhém zápase s RMSK Cydlina – pozdějším vítězem turnaje 8:0. Následovalo třetí utkání proti domácím FKM Javorka A. V tomto zápase jsme prohrávali již 2:0, ale zlepšeným výkonem se nám podařilo Pepou Hanzlíkem a Šimonem Machačkou srovnat stav. A tak jsme urvali první bod,i když mohlo být veseleji, kdyby Matěj Kučera proměnil vyloženou šanci,kdy ze dvou metrů netrefil úplně odkrytou branku soupeře. Poté přišli na řadu relativně slabší soupeři, se kterými jsme nezaváhali a zvítězili nad FKM Javorka B 4:2 a FK Bílá Třemešná 1:0. Důležitých 6 bodů jsme tak mohli připsat do tabulky. Nejhorší výkon jsme předvedli proti týmu z Chomutic, kteří byly k poražení a my jsme jim podlehli 2:4 a připravili se tak o lepší umístění. Poslední zápas proti SK Hošek Robousy jsme taktéž prohráli a tak nám v celkovém součtu patřilo 6.místo.

Toto umístění v současnosti odpovídá herní kvalitě našeho týmu. Po 3 měsíční odmlce,již 14 dní trénujeme 3x týdně a tak je opět otázkou času, kdy se do toho naši hoši zase dostanou. Za přístup a bojovnost je musím pochválit, ale mají co zlepšovat.

Díky patří všem rodičům, kteří své ratolesti přijeli podpořit.

SESTAVA: Hanzlík Pepa, Machačka Šimon, Kučera Matěj,Jalový Vojtěch,Šubrt Michal,Jukl Martin,Machačka Jakub a dále posily z FKM Javorka Lukáš,Kuba,Filip a brankář Jirka. Ze zdravotních důvodů se nemohl zúčastnit benjamínek Tomášek Urban, který se moc těšil na svoji premiéru.