SK Miletín : Sokol Lužany   4:1 (3:1)
Branky: 18.,29. a 41. Urban, 71. Machačka – 44. ?
Rozhodčí: Stejskal
ŽK: 1:4 (za domácí Samek)
Diváků: 100

SK Miletín: Kněžourek – Šimůnek, Leplt, Machačka, Nosek – Krátký, Samek (61. Horák), Hátle, Nálevka (80. Kulina) – Němeček, Urban

Lídr okresního přeboru – naše áčko – neponechalo nic náhodě a porazilo ve svižně hraném utkání jedno z největších překvapení dosavadního ročníku soutěže Sokol Lužany. Díky remíze v souběžně hraném utkání Kopidlno „B“ vs. Robousy se naši hráči předčasně stali podzimním přeborníkem okresu, neboť před posledním kolem mají pětibodový náskok.

Samotné utkání začalo náporem domácích, kteří chtěli napodobit dobrý vstup do utkání z minulého týdne v Robousích. Žel se jim nepodařilo vstřelit rychlou úvodní branku ale i tak měli hru pod kontrolou. Po několika nepřesných pokusech domácích hráčů se poprvé rozvlnila síť za lužanským brankářem v 18.min, kdy Krátkého střelu zastavilo břevno a u dorážky se nejlépe zorientoval Urban, který poslal ze dvou metrů míč nekompromisně do branky – 1:0. Po úvodní brance se začali osmělovat i hosté, blízko k vyrovnání byli v 23.min, kdy zachytili špatnou rozehrávku domácích, ale Kněžourek si se střelou Ulvra poradil. Druhou branku Miletín vstřelil ve 28.min, kdy hosté ztratili před miletínskou šestnáctkou míč a narodila se brejková situace 2 na 1, při níž Němeček vybídl ke skórování Urbana, který nezaváhal a zvýšil na 2:0. Ve 35.min mířil nepřesně na hostující branku Hátle. Ve 41. min si na přímý kop Machačky vyskočil nejvýše střelec utkání Urban a docílil tak čistého hattricku – 3:0. Nicméně bohužel pro domácí přišla ve 44.min poměrně nevinná  akce Lužan, ze které se jim podařilo skórovat a do šaten se odcházelo za stavu 3:1.

Minimálně první polovina druhého poločasu patřila hostům, kteří Miletín překvapili pohybem a i kombinační hrou, která se točila kolem technicky velmi dobře vybaveného Fejfara. Dvakrát byli hosté blízko snížení na rozdíl jedné branky, jednou bravurně zakročil Kněžourek a podruhé se hostující střelec ukvapil a vystřelil nad miletínskou branku. Naopak před brankou hostí se vážných situací moc neodehrávalo. V 67.min připravil Němeček tutovku pro Urbana, ten však na malém vápně na míč nedostal. Definitivní rozhodnutí přinesla 71.min kdy se ve vápně uvolnil Krátký, našel zpětnou přihrávkou Machačku, jenž prostřelil bránícího hráče a brankáře Lužan a vsítil uklidňující čtvrtý gól domácích -4:1. Vítězství mohl zvýraznit ještě Urban, kterého nádherně vyslal do tutovky Krátký, avšak domácí kanonýr si střelecké štěstí zřejmě vybral už během první půle.

Naši hráči dokázali nepříjemného soka z Lužan porazit a potvrdit tak jasné vítězství z minulého kola z Robous. Lužanští se v Miletíně představili ve velmi dobrém světle a po právu ukázali, proč okupují horní patra tabulky. Při absenci Bartoníčka dirigoval vítězství domácích barev (ne)stárnoucí Urban, který se dalším hattrickem v ročníku vyšvihl na první místo střelců okresního přeboru!