SK Miletín : SK Češov   7:1  (3:0)

Branky: Urban 4x, Bartoníček, Němeček, Leplt (pen.) – Čonka

Rozhodčí: Ježek

ŽK: 1:0 (Urban)

Sestava: Kněžourek – Šimůnek (46.Brentner), Machačka (70. Kulina), Leplt, Nosek – Jukl (65. Nálevka), Krátký, Hátle (46.Samek) – Urban, Němeček

Domácí hráči nastoupili k utkání 10.kola kompletní a již od první minuty chtěli své diváky přesvědčit, že po dvou zaváháních v minulých kolech (remíza v Chomuticích a prohra na Pecce) se vrátili opět na vítěznou vlnu. Ačkoliv se jim nedařilo v úvodní pasáži utkání překonat hostující obranu, byl k vidění obraz hry „kočky s myší“, který vedl k obléhání češovské branky. Některé slibné akce nedokázali domácí zakončit či jejich snahu zabrzdil praporek asistenta rozhodčího, avšak ve 27. min sehráli miletínští krásnou akci po ose Nosek – Krátký – Bartoníček a zakončující Urban, jehož střela z první vymetla pavučiny v šibenici češovské branky – 1:0. Ve 32. min při rohu zapomněla hostující obrana na Bartoníčka, který dostal neuvěřitelně hodně prostoru ve velkém vápně a přízemní střelou zvýšil na 2:0. A do poločasového hvizdu se měnilo skore do třetice, na přímý volný kop Machačky si nejvýše vyskočil Urban a upravil tak na rozdíl třídy – 3:0.

Jak skončila první půle, začala ta druhá. Ve 49. min našel Machačka z přímáku pro tentokrát hlavu Němečka a ten do protipohybu hostujícího brankáře přidal čtvrtou branku. V 53.min zkompletoval hattrick Urban a v 62. min přidal i svůj čtvrtý a celkově šestý gól v zápase. Když pak v 68.min byl ve svém průniku do velkého vápna nedovoleně sražen  Bartoníček, skóroval z penalty  premiérovým gólem v mužské kategorii Leplt – 7:0. Hosté zkorigovali svoji prohru pět minut před koncem, když Kněžourek nepodařeným výhozem našel nohu Čonky, který neměl problém vsítit čestný úspěch Češova.

Hosté z Češova v Miletíně v plné nahodě ukázali, proč se nacházejí u dna přeborové tabulky a pro domácí tým byli pouze sparingpartnery pro utkání podzimu, které je na pořadu příští týden v sobotu, kdy náš tým zajíždí do Robous hájit v přímém souboji prvenství v tabulce.