Mladší žáci sehráli své další utkání v Lužanech, proti místnímu týmu a proti Robousím. V prvním zápase jsme nepustili domácí v úvodních minutách vůbec na naši polovinu a naši výraznou převahu korunoval Ondra Dufek, který propálil hromadu těl a míč skončil v síti domácího golmana. Domácím se však ještě do poločasu podařilo vyrovnat, po chybě obrany na 1:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně a podařilo se nám vstřelit branku, když se po dorážce trefil do odkryté branky David Kozák. Lužany však svými protiútoky hrozily, jejich odpor však dokonale zlomil Matěj Němeček, který šikovně patičkou umístil k pravé tyči nahrávku Ondry Dufka.

Do druhého zápasu jsme vstoupily též aktivně, bohužel z rychlého úniku jsme inkasovali. Šance našich, zejména Pavla Horáčka a Adriana Bolta Rychtery zůstaly nevyužity, povedlo se nám vyrovnat až v druhé minutě nastavení, po rohovém kopu se trefil Dan Jákl.  Do druhého poločasu jsme však vstoupili vynikajícím způsobem, poté co neudržel golman Robous jedovatou střelu Pavla Horáčka, pohodlně skoroval David Kozák. Poté miletínští spustili smršť a postupně se trefil ještě Adam Špůr, Matěj Němeček a svým druhým golem v zápase zarovnal na konečné skore 5:1 opět Adam Špůr.

Sestava: Matěj Štipák – Dan Jákl, Marek Cerman – Pavel Horáček, Ondra Dufek, Adam Špůr – David Kozák, Adrian Rychtera – Kuba Vondrouš, Ondra Sehnal, Štěpán Nosek, Matěj Němeček

Zlepšené výkony našich mladších žáků jsou určitě dobrou pozvánkou na nedělní dopoledne, kdy doma přivítáme vedoucí tým tabulky Sobotku A a Sobotku B.

Ve čtvrtek od 17h přivítáme na domácím hřišti v přátelském zápase sousední Hořice.