SK Miletín : FC AMA Žeretice   11:0 (4:0)

Branky: 3x Urban, 3x Němeček, 2x Bartoníček, Krátký, Machačka, Kulina

Rozhodčí: Šamko

ŽK: 0:1

Diváků: 125

Sestava: M.Kněžourek – Nosek, Machačka, Leplt, Šimůnek – Jukl (65. Poláček), Krátký, Urban (65. Hátle), Bartoníček – Kulina (46. Němeček), Nálevka

Nevídané, hodně dlouho by musel kronikář miletínského klubu hledat, kdy naposledy se podařil podobný husarský kousek, aby naši hráči vyprovodili ze hřiště soupeře dvouciferným výsledkem. Nutno však podotknout, že dnes hosté ze Žeretic si od první minuty utkání o podobný výsledek koledovali svou pasivitou a bojácností. Brankostroj se rozjel v 11.min, kdy se poprvé v utkání trefil Urban. Druhou branku hned v zápětí ve 14. min přidal Bartoníček, v 25.min zvýšil na „rozdíl třídy“ Machačka. Pak přišla řada šancí mladého Kuliny, který přítomným divákům předvedl co vše se dokáže nedat, aby ale přeci jen střeleckou smůlu protrhl a upravil tak poločasový výsledek. Druhým „zazdívačem“ šancí se v nedělním odpoledni  stal Nálevka, který se dokázal dostat do několik slibných i tutových šancí, leč síť za žeretickým brankářem nerozvlinil. V 51. min upravil na 5:0 Urban, pak přišly dvě rychlé branky letní posily Němečka a v 65.min završil svůj hattrick Urban. V 77. min upravil na průběžných 9:0 Krátký a miletínské početné publikum začalo skandovat „desítku“. Té se vynikající kulisa dočkala v 83.min kdy Němeček patičkou prostřelil mezi nohama hostujícího brankáře. V 88.min zatloukl poslední pomyslný hřebíček do žeretické rakve opět Bartoníček, který se trefil z těžkého úhlu přesně ke vzdálenější tyči.

Mužsto nesmí tento zápas přeceňovat, neboť by se mu to mohlo vymstit třeba již v dalším kole, kdy zajíždí na horkou půdu na Podhradí. Nicméně 21 vstřelených branek ze tří utkání ukazuje na momentální sílu a pohodu, která v týmu panuje.