SKP Valdice : SK Miletín  2:2 (0:0)

Branky: Vilímek, Repka – Horák 2x

Sestava: M.Kněžourek – Šimůnek, Urban, Kučera, Nosek – Jukl (70. Poláček), Machačka, Hátle, Krátký – Horák, Nálevka (75. Kulina)

Pravděpodobně klíčové utkání sezóny hostující celek nevzládl a notnou dávkou štěstí si odváží z valdického hřiště bod za remízu, která však při výhře Milíčevse znamená ztrátu dvou bodů.

Do utkání přesto Miletín vstoupil aktivněji a v úvodním dějství se děly zajímavé věci pouze před domácí brankou Barana. V první vážnější akci se představil v 10.min Machačka,avšak zbrkle mířil vedle branky. Ve 20.min tentýž hráč vystihl špatnou rozehrávku domácích ale střelu z vápna namířil pouze do připraveného Barana. Ve 25.min zachránila Valdice levá tyč jejich svatyně, když se technickou střelou prezentoval Urban, dorážku pak Horák poslal v těžké pozici nad branku. Ve 40.min neuspěl ani Kučera se svou hlavičkou a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.  Druhý poločas však přinesl nejen změnu na skore ale i rozložení sil na hřišti. Domácí zahrozili již ve 48.min, kdy ještě Repka skákavý míč z malého vápna nedokázal namířit do prostoru branky. Avšak v 64.min se síť za M.Kněžourkem již třepetala, když ho prostřelil Vilímek. Útlum miletínských barev pak ještě dokonal Repka, který střelou z hranice vápna zvýšil na 2:0. Téměř vzápětí, v 78.min se podařilo po akci Hátleho vstřelit Horákovi hlavou kontaktní gól. Tlak hostí najednou nabral obrátky a v 87.min se podařilo Miletínu vyrovnat, autorem byl opět Horák. A v 90.min zachránil domácím bod Baran, když vytěsnil mimo tyče projektil Hátleho.