Proti domácí Sobotce vydržel miletínský tým vzdorovat celý první poločas, domácí k ničemu nepustil a naopak hrozil svými protiútoky. Ve druhém poločase však hned ve druhé minutě se odrazil míč před nekrytého hráče, který prostřelil hejno těl a míč zapadl po prudké ráně k pravé tyči. Na chvíli jakoby tím miletínští přestali hrát a dostali vzápětí i druhou branku. Poté však jakoby miletínské pokropila studená sprcha, opět převzali iniciativu hry a odměnou jim byla kontaktní branka, kterou vstřelil Danda Jákl a vykřesal tím ještě naději na lepší výsledek. Hra se přelévala ze strany na stranu, konec zápasu se blížil. Miletín byl nucen hrát vabank, což se nevyplatilo a Sobotka, která vstřelila v soutěži nejvíce branek a je za Chomuticemi druhá, přidala ještě dvě branky na konečných 4:1.

V druhém zápase nás čekala pátá Libáň, která v prvním poločase využila z minima maximum, ujala se vedení 2:0, nicméně naše družstvo ukázalo morálku a bojovnost a ještě do poločasu snížilo brankou Ondry Dufka. Ve druhém poločase už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a to naše, po dvou 200% šancích se nakonec golově ujala střela z otočky Pavla Horáčka. Do konce utkání se stav již nezměnil, a proto rozhodavali penalty. Z našich byli neúspěšní Dan Jákl a Ondra Dufek, Adrian Rychtera svoji penaltu proměnil a výborně chytající Matěj Štipák nás stále držel ve hře. V rozhodující sérii však Pavel Horáček netrefil branku a proto si bod navíc připsala Libáň.

Sestava: Matěj Štipák – Marek Cerman, Adrian Rychtera, Dan Jákl – David Kozák, Ondra Dufek, Michal Neumann – Pavel Horáček – Vojta Karvaj a Lenka Haková

V příštím kole nás čeká na domácím hřišti Žlunice a Kopidlno, obzvláště zápas s Kopidlnem bude důležitý, pokud se chceme dostat v tabulce výše a účastnit se turnaje o konečné sedmé místo !